Sacha Boey'den itiraf: "Türkiye'de futbol oynadıktan sonra..."

Video yükleniyor...

Alman devi Bayern Münih'e transfer olduktan sonra ilk maçına çıkan Sacha Boey, önemli açıklamalarda bulundu.

Almanya Bundesliga'nın 20. haftasında Bayern Münih'in Monchengladbach'ı 3-1'le geçtiği maçta ilk kez Bayern formasını sırtına geçiren Fransız sağ bek, gösterdiği performans ile Alman basınından övgü aldı. 

SACHA BOEY'İN PERFORMANSI ALMAN BASININDA DEĞERLENDİRİLDİ

Boey karşılşamaya 63. dakikada Noussair Mazraoui'nin yerine oyuna dahil olduktan sonra 2 gol bulan Alman devi karşılaşmadan 3 puanı almayı başardı.

"Türkiye'de futbol oynadıktan sonra..."

Genç yıldız ilk maçından sonra Telefoot'a yaptığı özel açıklamada, "Galatasaray gibi bir kulübe geldiğinizde üstünüzde bir baskı olur. Hemen oynamalı ve neler yapabileceğinizi göstermelisiniz. Türkiye'de futbol oynadıktan sonra her yerde oynayabileceğinizi düşünüyorum. Bu deneyim, bana çok yardımcı olacak." 

"Beni çok iyi karşıladılar"

"Kingsley Coman ve Dayot Upamecano gibi Fransız oyuncular burada oynuyor ve çok iyi bir izlenim bırakıyorlar. Ben de aynısını yapmaya çalışacağım. Beni çok iyi karşıladılar ve üzerimde baskı oluşturmamamı, sadece bildiğim şekilde oynamamı söylediler."

"Agresif bir oyuncuyum"

"Nasıl savunma ve hücum yapacağını bilen oldukça agresif bir oyuncuyum. Her zaman yüzde 200'ümü vermeye çalışırım. Sahaya enerjimi veririm"

"Fransa Milli Takımı rüya gibi"

"Fransa Milli Takımı, rüya gibi bir takım. Özellikle ülkeniz için uluslararası bir turnuvada oynamak çok büyük bir şey olur. Oraya gitmek için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

Boey, devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan bonuslarla birlikte 35 milyon Euro'ya Bayern'e transfer olmuştu.