Sacha Boey'in ilk maçı Alman basınında!

Video yükleniyor...

Almanya Bundesliga'nın 20. haftasında Bayern Münih evinde Monchengladbach'ı 3-1'le geçti.

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan bonuslarla birlikte 35 milyon Euro'ya Bayern'e transfer olan Sacha Boey, taraftarı önünde ilk kez sahne aldı. Allianz Park'ta yedek kulübesinde maça başlayan Sacha boey 63. dakikada Noussair Mazraoui'nin yerine oyuna dahil oldu. 

Fransız futbolcu oyuna dahil olduktan sonra 2 gol bulan Alman devi karşılaşmadan 3 puanı almayı başarırken, Sacha Boey'in ilk maç performansı Alman basınında geniş yer aldı.


"Sağlam başlangıç"

Bavyera'nın önde gelen yayın organlarından Tageszeitung, eski Galatasaraylı futbolcunun ilk maç performansını tatmin edici buldu. Mönchengladbach karşısındaki Sacha Boey için "Bayern Münih kariyerine sağlam bir başlangıç yaptı" yorumu yapıldı.

"Kanatları iyi kapattı"

Ran internet sitesinde, 23 yaşındaki oyuncunun 30 milyon euro bonservisle transfer edildiği hatırlatması yapılarak "Sacha Boey takıma iyi uyum sağladı, bulunduğu kanadı iyi kapattı" satırlarına yer verildi.

"Tarihinin en pahalı kış transferi"

Abendzeitung gazetesinde de Sacha Boey'in ilk maçında iyi bir performans gösterdiğine vurgu yapıldı. Tatmin edici bir oyun oynadığına dikkat çekilen haberde, "Kulüp tarihinin en pahalı kış transferi, ilk düellosunda ilk topunu kazandı. Oyuna girdikten sonra hemen takımına iyi bir katkı sağladı" ifadeleri kullanıldı.



ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN