Sacha Boey: "Benim için bir hayalin gerçekleşmesi"

Sacha Boey: "Benim için bir hayalin gerçekleşmesi"
Galatasaray'dan rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey açıklamalarda bulundu. 

Boey'in açıklamaları şu şekilde:

"Benim için onur"

"Bu benim için bir hayalin gerçekleşmesi. Bayern gibi büyük bir kulüpte oynamak benim için bir onur. Yeni takımımla oynamayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. Bir oyuncu olarak atak yapmayı seven bir defans oyuncusuyum, savunmada olduğu kadar önde de yer almaktan mutluyum."

"Bize iki maçta da çok iyi performans sergiledi"

Transfer hakkında konuşan CEO Jan-Christian Dreesen, "Sacha Boey büyük potansiyele sahip. Uzun vadeli bir anlaşma imzaladığımız için mutluyuz. Bize karşı iki Şampiyonlar Ligi maçında da çok iyi performans sergiledi. Bu sadece kadro derinliğimizi geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda kaliteyi de artırdığımız anlamına geliyor." dedi.

"Galatasaray'da taraftarın favorisiydi"

Bayern Münih sportif direktörü, Christoph Freund de Boey için "Sacha Boey çok hızlı ve fiziksel olarak güçlü bir sağ bek, her maçta çok mesafe kat ediyor ve hiçbir müdahaleden çekinmiyor. Galatasaray'da taraftarların favorisiydi, yıllar içinde çok iyi bir gelişme gösterdi, Şampiyonlar Ligi tecrübesiyle geldi ve geçen sezon Galatasaray ile lig şampiyonluğunu kazandı. Savunma kalitemizi artıracak" dedi.