Ronaldo'ya flaş teklif yolda! İmzası kurumadan...

Ronaldo'ya flaş teklif yolda! İmzası kurumadan...
2022 Dünya Kupası öncesinde İngiltere Premier League ekibi Manchester United'dan ayrılan ve Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Nassr Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde yeni kulübü ile ilk maçına çıktı. Ronaldo sahaya kaptan olarak çıktı ve 90 dakika sahada kaldı. 

CRISTIANO RONALDO'NUN İLK MAÇINA DAİR DETAYLARI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yeni kulübü ile 2,5 yıllık sözleşmenin altına imzasını atan Ronaldo, sözleşme süresi sona erdiğinde 40 yaşına ulaşmış olacak. A Bola'nın ESPN'e dayandırdığı habere göre ise Ronaldo'nun geleceği hakkında flaş bir gelişme yaşandı. 

Suudi Arabistan'ı futbol merkezi yapmak istiyorlar

Habere göre Al-Nassr yönetimi, henüz sözleşmeye yeni imza atan Cristiano Ronaldo ile iki buçuk yıllık sözleşmenin sonrasında da sözleşme imzalamak istiyor. İddiaya göre Suudi Arabistan'ı bir futbol merkezi haline getirmek isteyen Suudi Arabistanlı yetkililer Cristiano Ronaldo'nun Manchester United, Juventus ve Real Madrid gibi kulüplerle olan ilişkilerini de kullanmak istiyor. 

Portekizli yıldızın istemesi durumunda sözleşme süresinin uzayabileceği detayı da haberde geçildi. 

Yeni kulübü ile yaptığı anlaşma sonrasında dünyada en fazla ücret kazanan aktif futbolcu ünvanının sahibi olan Cristiano Ronaldo, kariyeri boyunca 950 karşılaşmaya çıkarken, takımlarına 701 gol ve 223 asistlik katkı sağladı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

RONALDO - MESSI REKABETİNDE SON DANSIN ÖZETİ BURADA