Ribery'den ses getirecek açıklamalar

Video yükleniyor...

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve sarı kırmızılı taraftarların hala unutamadığı isimler arasında yer alan Franck Ribery, Fransız L'Equipe Gazetesine ses getirecek açıklamalar yaptı.

12 yıldır top koşturduğu Bayern Münih ile bu yaz sona eren kontratını yenilememe kararı alan 36 yaşındaki kanat oyuncusu, iki yıl daha futbol oynamak istediğini söyledi. 

Geleceğine ilişkin konuşan Ribery, "Önümde bazı seçenekler var ancak sadece kendimi değil ailemi de düşünmek zorundayım. Hala açım, fiziksel olarak da iyi durumdayım ve belki büyük bir kulüpte forma giyebilirim" dedi.

Geçmişiyle hakkında da açıklamalar yapan Fransız oyuncu, 2013 yılında altın top ödülünün kendine verilmemesinin çok büyük bir haksızlık olduğunu belirtti. Ribery, "Bu bir hayal kırıklığından öte kariyerimin en büyük adaletsizliğiydi. Sadece ben değil, Birçok insan da benzer durumu yaşadı. Ben müthiş bir sezon geçirmiştim ve zirvedeydim ancak Altı Top'ta üçüncü oldum. O sezon Messi veya Ronaldo'dan aşağı kalır bir tarafım yoktu. Bunu alçakgönüllülükle söyleyibiliyorum. Çünkü bu gerçek" ifadesini kullandı.

Bayern Münih forması altında 1 Şampiyonlar Ligi, 8 de Bundesliga şampiyonluğu yaşayan 36 yaşındaki futbolcu kariyerinde Metz, Galatasaray ve Marsilya'da da top koşturmuştu.