"Real'in başına Conte geçmeli"

"Real'in başına Conte geçmeli"
Julen Lopetegui'nin kovulmasıyla Real Madrid teknik direktörlüğü için adı geçen isimlerin başında, sezon başında Chelsea'den ayrılan Antonio Conte geliyor. Gianluca Vialli de vatandaşının Real Madrid teknik direktörlüğü için aranan özelliklere sahip olduğunu söyledi.

5-1'lik Barcelona mağlubiyeti ardından kovulan Real Madrid teknik direktörü Julen Lopetegui'nin yerine ilk aday olarak Antonio Conte'nin ismi ön plana çıkıyor. Juventus'un eski golcüsü Gianluca Vialli, eski takım arkadaşı Antonio Conte'nin Real Madrid teknik direktörlüğü için gerekli tüm özellikleri taşıdığını düşünenlerden:

"Florentino Perez'in aklında nasıl bir teknik adam var bilmiyorum ancak Antonio hem Juventus, hem Chelsea hem de İtalyan milli takımında harika sonuçlar alabileceğini gösterdi. Adaylardan biri olduğu kesin ama elbette kararı Florentino Perez verecek. Ben Antonio'nun çok yetenekli bir antrenör olduğunu düşünüyorum. Kendisiyle çalışmış oyuncular onun diğer teknik adamların bir seviye üstünde olduğunu söylüyorlar. Bence fikirlerini futbolculara kabul ettirmekte çok başarılı ve başarıyı kovalayan bir yapısı var. Ben Real Madrid teknik adamlığı için gerekli tüm şartlara sahip olduğunu düşünüyorum."

Conte'nin adı Real Madrid'in yeni teknik direktörlüğü için ilk sırada geçse de İtalyan menajerin Chelsea ile yaşadığı hukuki problemler nedeniyle başkan Florentino Perez'in Conte'nin yerine Tottenham teknik direktörü Mauricio Pochettino'ya teklif götürebileceği de Avrupa basınnda çıkan haberler arasında gösteriliyor.