Real Madrid'in tüm odağı Kane'de!

Video yükleniyor...

İngiltere Premier League ekibi Tottenham'da forma giyen Harry Kane'in ismi bir süredir İspanya La Liga devi Real Madrid ile anılıyor. 

Marca'da yer alan habere göre eflatun beyazlı ekibin teknik direktörü Carlo Ancelotti ve başkan Florentino Perez, gelecek sezonun transfer planlaması için bir toplantı düzenledi. 

Benzema'nın yerine gelecek

Toplantıda Karim Benzema'nın ayrılığı durumunda takımda oyuncunun yerine herhangi bir alternatif ismin bulunmadığı kararına varılırken, takımda direkt olarak oynayabilecek bir santrforun takıma kazandırılması hakkında ortak görüş belirtildi. 

Haberde Ancelotti ve Perez'in üstünde durduğu tek ismin Harry Kane olduğu belirtilirken, İngiliz yıldızın transferi için gerekli çalışmaların yapılacağı ve oyuncunun yaz transfer döneminde takıma kazandırılmasının hedeflendiği belirtildi. 

İngiliz kulüplerine ambargo

Oyuncu için Manchester United'ın da adı geçerken, Tottenham Başkanı Daniel Levy'nin Kane'i başka bir İngiliz kulübüne göndermeyi düşünmediği, dolayısıyla bu transferin ufukta görünmediği ifade edildi. 

Tottenham forması ile bu sezon Premier League'de 38 karşılaşmaya çıkan Harry Kane, 30 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 29 yaşındaki futbolcu, İngiltere Milli Takımı'nın formasını da 82 kez sırtına geçirirken, 55 gollük katkı sağladı. 

İngiliz futbolcunun kulübü Tottenham ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN