Pochettino Premier League'e dönüyor! Gerrard'ın yerine geçecek

Pochettino Premier League'e dönüyor! Gerrard'ın yerine geçecek
İngiltere Premier League ekiplerinden Aston Villa'yı çalıştıran Steven Gerrard'ın koltuğu iyiden iyiye sallanmaya başladı. 

Kasım 2021'de takımın başına geçen ve Aston Villa ile geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier League'in 14. sırasında tamamlayan Gerard, 2022/23 sezonunda takımıyla ligde çıktığı 10 maçta sadece iki galibiyet aldı. Son olarak Chelsea'ye 2-0 yenilen ve tatmin etmeyen bir futbol sergilenen maçın ardından fatura Gerrard'a kesildi. 

ASTON VILLA - CHELSEA KARŞILAŞMASININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Telegraph'ta yer alan habere göre, Gerrard ile yollarını ayırmaya hazırlanan Aston Villa yönetimi, son olarak Paris Saint Germain'i çalıştıran Mauricio Pochettino için sıkı bir girişime başlayacak. 

Paris Saint Germain'deki görevinden temmuz ayında ayrılan Pochettino, o tarihten bu yana kulüp çalıştırmıyordu. 2014-2019 yılları arasında İngiltere Premier League ekiplerinden Tottenham'ı çalıştıran Pochettino, kulübü ile maç başına 1.84 puan ortalaması tutturmuştu. 

Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain ile Ligue 1, Fransa Kupası ve Fransa Süper Kupası şampiyonluğu bulunan Pochettino'nun teklife nasıl yaklaşacağı ise belirsizliğini koruyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN