Okan Buruk'tan transfer açıklaması: "İlk hedefimiz o"

Okan Buruk'tan transfer açıklaması: "İlk hedefimiz o"
Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray evinde Ümraniyespor'u 4-1'le geçerek üst tura yükselen takım oldu.

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların Teknik Direktörü Okan Buruk takımın performansı, son 16 turu heyecanı ve eksik oyuncuların durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İşte Okan Buruk'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"Kaan Ayhan'ın ağrışarı vardı"

"Eyüp Aydın ilk defa oynadı. Daha önce oynadığı küçük dakikaların dışında bugün ilk defa oynadı aslında. Normalde orta sahada ikili oynamaya alışkın, 8 numara olan bir oyuncu ama biz onu forvet arkasında kullandık. İyi bir performans gösterdi. Diğer yandan Kaan Ayhan'ın ufak ağrıları vardı. Riske etmedik. Daha iyiye gitmesini bekliyoruz."

"Teklifler hakkında bilgim yok"

"Victor Nelsson ile ilgili bir teklif geldi mi, gelmedi mi bilgim yok. Bu tip haberler çıkıyor. Abdülkerim Milan'a, Victor Napoli'ye haberleri çıktı. İyi oynuyorlar. Avrupa'da piyasası olan oyuncular. Bu tür teklifler olabilir. Bana ulaşan bir bilgi yok şu ana kadar."

"Önceliğimiz sol bek"

"Sol beke takviye yapacağız. Yerli de olabilir, yabancı da olabilir. İkisi de olabilir ama şu anda net olarak sona yaklaştığımız bir transfer yok. Belirlediğimiz, istediğimiz, düşündüğümüz oyuncular var. Diğer bölgeler için elimizde oyuncular var, elimizdeki oyunculardan herhangi bir satış gerçekleşirse, yer açarsak farklı bir mevkiye de transfer olabilir. Kulübün kasasına girecek para bu anlamda önemli. Şu anda tek düşüncemiz, kadromuzdaki oyuncularla maçları oynamak. Transfere bakacağız. Önceliğimiz sol bek. Eksikliğimiz orada. İlk isteğim teknik adam olarak sol bek. Diğer mevki için geçen sene de bunu yaşadık, Türkiye'de transfer açıkken farklı bir şey çıkabiliyor Zaniolo gibi. Bekleyeceğiz. Birini alacaksak bizi ileriye götürecek bir oyuncu almak istiyoruz. 9 tane oyuncu geldi, bunların hepsinden performans almaya çalışıyoruz. Bir yarış var. Bazen az, bazen çok süre aldılar. Bundan sonraki süreçte de oyuncuları görüp değerlendirmek istiyorum. İyi oyunculara sahibiz. Bazılarından az bazılarından çok verim aldık ama bir değişim her zaman olabilir."

"Icardi için karar vereceğiz"

"Icardi ilk antrenmanına çıktı. Önümüzdeki günlerde durumuna bakacağız ve net kararımızı vereceğiz. Orada çok seçeneğimiz var. Dizilişimize ve önde oynayacak oyuncumuza cumartesi günü son antrenmanda karar vereceğiz büyük ihtimalle."

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN