Okan Buruk: "Daha önce oynatmadığım için..."

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, mücadele öncesinde beIN SPORTS ekranlarında açıklamalarda bulundu. 

CORENDON ALANYASPOR - GALATASARAY MÜCADELESİNİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

Buruk, "Her maç zor. Geçen hafta da zordu, ondan önce de zordu. Son 7 maç, kazanarak devam etmek istiyoruz. Avantajımızı devam ettirmek istiyoruz. Zor ve çekişmeli bir lig. İki takım da kazanarak devam ediyor. Biz de bugün hata yapmak istemiyoruz. İyi bir takıma karşı oynayacağız, formdalar... Topla oynamaya çalışan bir takım. Fatih Tekke'nin DNA'sında bu var. Oynamayı seviyor. Burada başarılı oldu. Güzel bir maç olacak. Zemin güzel, maç saatinin 20.00 olması iki takım için de avantaj." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray Teknik Direktörü, "Kadro için çok zorlandık. Hem kendi oyun yapımız, hem rakibin oyun yapısı birleştiğinde, bunları hesapladık. İyi oyunculara sahibiz. Herkesi hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Davinson son maç kadrodaydı, bugün oynayabilecek durumdaydı. Daha önce oynatmadığım için bugün onunla başlamıyorum. Bütün oyuncular hazır durumda, oynamayı bekliyor. Çok zorlandığımızı söyleyebilirim. Bütün oyuncularımız oynamak için bekliyor. İyi bir kadroya sahibiz. Kazanan taraf olmak istiyoruz. Taraftarımızın beklentisi yüksek. Onlara da bu anlamda hizmet etmek istiyoruz." dedi.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN