ÖZET | Corendon Alanyaspor 0-4 Galatasaray

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele, 4-0'lık Galatasaray galibiyeti ile tamamlandı. 

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri Barış Alper Yılmaz (2),  Hakim Ziyech ve Mauro Icardi kaydetti. 

Barış Alper Yılmaz durdurulamıyor

Karşılaşmada attığı iki gol ile yıldızlaşan Barış Alper Yılmaz, bu sezon ligdeki gol sayısını 5'e yükseltti ve lig kariyerinin en çok gol attığı sezonuna ulaşmış oldu. 

Ziyech bir ilki başardı

Hakim Ziyech ise ligdeki gol sayısını üçe yükseltmiş oldu. Ziyech, bu üç golünü de ceza sahası dışından kaydetti ve sarı kırmızılı takımın tarihinde bunu başaran ilk futbolcu ünvanını aldı.

Corendon Alanyaspor 7 maç sonra mağlup

Trendyol Süper Lig'de son dönemlerde gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine toplayan Corendon Alanyaspor, alınan sonucun ardından 7 maç sonra mağlup olmuş oldu. Akdeniz temsilcisi, son mağlubiyetini Kasımpaşa'ya karşı alırken, sonrasındaki maçlarda 3 beraberlik ve 4 galibiyet almıştı.

Aurier ilk kez sahada

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Serge Aurier, karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve sarı kırmızılı forma ile ilk kez sahaya çıkmış oldu.

Icardi saymaya devam ediyor

83. dakikada golünü kaydeden Mauro Icardi, Trendyol Süper Lig'de bu sezon gol sayısını 19'a yükseltti ve gol krallığı yarışında 20 gollü Edin Dzeko'nun ardından ikinci sırada yer aldı.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray puanını 87'ye yükseltti ve ligin zirvesinde yer aldı. Corendon Alanyaspor ise 42 puanda kaldı. 

Önemli Anlar

Karşılaşmanın 11. dakikasında gelişen Corendon Alanyaspor atağında Victor Nelsson, kritik bir dokunuş ile gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

19. dakikada Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, yardımcı hakeme itirazları sonrası maçın hakemi Cihan Aydın tarafından kırmızı kartla saha kenarından gönderildi. 
İzlemek için tıklayın!

26. dakikada Kerem Demirbay'ın pasında ceza alanı sağ çaprazda topla buluşan Abdülkerim Bardakcı'nın kafayla meşin yuvarlağı ağlara gönderdiği pozisyonun öncesinde bu futbolcunun Balkovec'e faul yaptığına karar veren hakem Aydın, golün geçerli olmadığına işaret etti. 
İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 28. dakikasında sağ kanattan gelişen Corendon Alanyaspor atağında Oğuz Aydın'ın şutu direğe çarparak dışarı gitti. İzlemek için tıklayın!

40. dakikada Mertens'in ceza sahası sağ çaprazdan şutunda meşin yuvarlak üst direğe çarpıp oyun alanına döndü. İzlemek için tıklayın!

56. dakikada rakip ceza sahasının sol tarafında topla buluşan Barış Alper Yılmaz, takımını 1-0 öne geçirdi. İzlemek için tıklayın!

61. dakikada uzak mesafeden çok etkili bir şut çıkaran Hakim Ziyech, takımının ikinci golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

63. dakikada ikinci sarı kartını gören Leroy Fer, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 
İzlemek için tıklayın!

72. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Barış Alper Yılmaz, takımının ikinci kendisinin üçüncü golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

83. dakikada gelişen Galatasaray atağında Mauro Icardi, golün altına imzasını attı. İzlemek için tıklayın!

Corendon Alanyaspor: 0 - Galatasaray: 4

Stat: Alanya Oba

Hakemler: Cihan Aydın, Deniz Caner Özaral, Hakan Yemişken

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Furkan Bayır, Aliti, Balkovec, Richard (Dk. 62 Hwang), Leroy Fer, Oğuz Aydın, Efecan Karaca (Dk. 69 Janvier), Yusuf Özdemir (Dk. 77 Pione Sisto), Hassan (Dk. 62 Novais)

Galatasaray: Muslera, Nelsson (Dk. 77 Davinson Sanchez), Abdülkerim Bardakçı, Aurier (Dk. 46 Kaan Ayhan), Köhn, Torreira (Dk. 85 Ndombele), Kerem Demirbay (Dk. 77 Zaha), Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu (Dk. 46 Ziyech), Icardi

Goller: Dk. 56 ve 72 Barış Alper Yılmaz, Dk. 61 Ziyech, Dk. 83 Icardi (Galatasaray)

Kırmızı kartlar: Dk. 19 Fatih Tekke (Teknik direktör), Dk. 64 Leroy Fer (Corendon Alanyaspor)