Nuri döndü, Real abarttı!

Nuri döndü, Real abarttı!
Real Madrid, Nuri Şahin'in de ilk kez forma giydiği maçta Osasuna'yı dağıttı: 7-1!

La Liga'nın 12. haftası Real Madrid'in şovuna sahne oldu. Zayıf rakibi Osasuna'ya acımayan eflatun beyazlılar, Ronaldo'nun da hat-trick yaptığı maçta rakibini yerle bir etti.

Real'e farklı galibiyeti getiren goller 34. dakikada Pepe, 40. dakikada Higuain, 63 ve 81. dakikalarda Benzema ile 23, 54 (pen) ve 58. dakikalarda Ronaldo'dan geldi. Osasuna'nın tek golü ise 31. dakikada
Balde'nin ayağından geldi.

Bu sonuçla 28 puana yükselen Real Madrid, liderliğini sürdürdü.

Öte yandan sezon başında transfer olduğu Real Madrid'te sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalarda uzak kalan Nuri Şahin, ilk kez bu maçta forma şansı buldu.

Maçın 67. dakikasında Mesut Özil'in yerine oyuna giren milli yıldız, son 23 dakikada ilk kez yeni formasını giydi. Nuri Şahin, kısa süreye rağmen performansıyla göz doldurdu.

(Ligtv.com.tr)