"Neymar, Barcelona için her zaman bir seçenek olacak"

"Neymar, Barcelona için her zaman bir seçenek olacak"
İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın sportif direktörü ve eski futbolcusu Eric Abidal, Fransa Ligue 1 temsilcisi Paris St Germain'in yıldızı Neymar'ın geri dönüşü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mundo Deportivo'ya konuşan Abidal, Barcelona'nın Neymar'a her zaman ilgisinin olduğunu dile getirse de, finansal olarak bu transferin gerçekleşmesinin oldukça zor olduğunu da itiraf etti.

Abidal konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Barça felsefesini benimsemiş, üst seviyede futbol oynayan yıldız bir oyuncu, her zaman bir seçenektir. Sportif anlamda bazı kararlar alabiliriz, ancak finansal olarak yapabilip yapamayacağınız bazı şeyler vardır. Bunu bize zaman gösterecek. İlk tercihimiz olduğunu söyleyemem çünkü sezon çok uzun, ancak kesinlikle bir seçenek olabilir." sözlerine yer verdi.

Neymar'ın futbolculuğu ve kariyeri hakkında da konuşan Abidal, "Komple bir oyuncu. Harika bir seviyede oynadığını düşünüyorum. Tanıdığımız bir futbolcu." değerlendirmesini yaptı.

Uruguaylı golcü Luis Suarez'in bu transfer hamlesini nasıl karşılayacağıyla ilgili soruya ise Abidal, "Oyuncularla şeffaf olmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz sezon Luis'e bir hücum oyuncusu transfer edeceğimizden bahsetmiştim. Kabul etti çünkü takım için en iyisini istiyor." cevabını verdi.

(tr.beinsports.com)