NBA'in başlaması için üç senaryo

NBA'in başlaması için üç senaryo
NBA başkanı Adam Silver, sezonun devamı için birkaç senaryo üzerinde durduklarını söyledi.

ESPN'e özel açıkamalarda bulunan Silver, farklı opsiyonları gündemlerinde tuttuklarını belirtti. 
 
Silver, "Birincisi; lige başlarız ve 19 bini aşkın taraftarla maçları oynarız. İkincisi, seyircisiz oynamayı düşünebilir miyiz? Bu da bir grup oyuncu ile onların çevresindeki ekibi test edip doktolardan oynamanın güvenli olduğuna dair bir bilgi almayı gerektirir" dedi.

Üçüncü bir opsiyonun daha olduğunu ifade eden Silver, insanların moralini yukarı çekecek bir yardım maçı düzenleyebileceklerini söyledi.

Sılver, "Konuştuğumuz bir konuda da; bir grup oyuncu için uygun şartları bir araya getirebilir miyiz? Belki bunu bir hayırseverlik adına ya da insanların iyiliği için yapabiliriz. Bir şekilde oyuncuları test edip, izole ederek böyle bir maçı organize edebilir miyiz? Çünkü insanlar evlerde ve bence onların moralini yukarı çekecek bir organizasyona ihtiyaç var" diye konuştu.

NBA'in takvimini tamamen değiştirebileceklerinin de altını çizen nba başkanı Adam Silver, "Bu işe girdiğimden bu yana çok şey değişti. İnsanların maç izleme zamanı da öyle... Artık insanlar televizyonlarını cepte taşıyor. Bu nedenle farklı bir takvim düzenleyebiliriz" ifadelerini kullandı.