NBA yıldızına koronavirüs şoku

NBA yıldızına koronavirüs şoku
NBA'de koronavirüs görünen oyunculara Kevin Durant de eklendi. ABD basınında Brooklyn Nets'ten dört oyuncuda virüs tespit edildiği haberleri çıkarken, bu isimlerden birinin Durant olduğu aktarıldı.

NBA'de oyuncularda tespit edilen koronavirüs sayısı artıyor. ABD basının haberlerine göre Brooklyn Nets'ten dört oyuncunun testi pozitif çıkarken, bu isimlerden biri yıldız isim Kevin Durant.

Haberlere göre, testi pozitif çıkan üç isimde semptomlar görülmezken, 1 oyuncu da ise görülüyor.

Kevın Durant haberini ilk açıklayan isim The Athletic'ten Shams Canaria oldu. Haberin detaylarında Durant'in görüşleri de yer aldı. Süper yıldız kendisini oldukça sağlıklı hissettiğini ve hastalığa dair bir belirtisi olmadığını belirtirken "Dört kez test yaptırdım. Hepsi pozitif çıktı. Kendimi çok iyi hissediyorum. Herkes dikkatli olsun ve kendine iyi baksın. Karantinada kalın ve bu virüsü birlikte atlatalım." İfadelerini kullandı.

Geçen sezon final serisinde aşil tendonundan ağır bir sakatlık yaşayan Durant, bu sezon sakatlığı sebebiyle yeni takımıyla hiç sahaya çıkamamıştı.

NBA'de geçen hafta ilk olarak Utah Jazz'ın yıldızı Rudy Gobert'te koronavirüsü çıkarken, sonrasında takım arkadaşı Donovan Mitchell ve Detroit'ten Christian Wood'un da testleri pozitif çıkmıştı. Nets'te ise Kevin Durant dışında şu anda ismi bilinmeyen 3 oyuncuda daha koronavirüs bulunuyor.