Mersin, Fener'e hazırlanıyor

Mersin, Fener'e hazırlanıyor
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacak Mersin Büyükşehir Belediyesi, hazırlıklarını sürdürüyor.
     
Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Tarsus Belediyesi'ni 79-59'luk farklı skorla geçtiklerini hatırlattı.
     
Tarsus Belediyesi karşısında galibiyete ulaştıkları için mutlu olduklarını belirten Yıldızoğlu, ''Ancak, rakibimiz karşısında iyi oynayarak kazandığımızı söyleyemem. Sadece mücadelemiz iyiydi. Oyunun hem savunma hem de mücadele kısmında büyük hatalar yapıyoruz. Bu hala istediğimiz gibi bir takım olamadığımızın göstergesi'' diye konuştu.
     
Kötü oynarken kazanmanın sevindirici bir durum olduğunu vurgulayan Yıldızoğlu, şöyle konuştu:
''Hafta sonu FIBA Bayanlar Avrupa Ligi D Grubu'nda da mücadele eden Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Ama bizim takımın da kapasitesi gerçekten iyi. Doğruları sahada yapabildiğimiz zaman Türkiye Ligi'nde yenemeyeceğimiz takım yok. Bu sahada sadece koşmak ve mücadele etmekle olmuyor. Atılan şut, yapılan savunma, birbirine yardım etme gibi gereklilikleri yapan bir takım olmak istiyoruz. Umut ediyorum ki, önümüzdeki 3-4 günü iyi değerlendirip, doğruları yapan bir takım hüviyetinde oluruz.''
     
''TARAFTAR DESTEĞİ OLMADAN BAŞARI OLMAZ''
     
Yıldızoğlu, başarılı olabilmeleri için taraftar desteğinin önemine değindi.
     
Taraftar potansiyelinin olduğunu gözlemlediklerini, ancak desteği göremediklerini vurgulayan Yıldızoğlu, şunları kaydetti:
''Bu konuda kentte ciddi bir sorun olduğunu görüyorum. Taraftar var ama destek yok. Mersin'e başarılar yaşatmak, müzemize şampiyonluk kupası getirmek istiyoruz. Bunun için çalışıyor ve uğraşıyoruz. Ama tek başımıza da bunu yapamayacağımızı biliyoruz. Bu nedenle hafta sonu yapacağımız Fenerbahçe maçı başta olmak üzere diğer müsabakalarda taraftarın bizi canı gönülden desteklemesini bekliyoruz. Seyirciyle bütün olursak kazanma şansımız daha da artacaktır.''