Marko Jevtovic yuvaya geri döndü!

Marko Jevtovic yuvaya geri döndü!
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Tümusan Konyaspor, Marko Jevtovic ile anlaştıklarını açıkladı. 

32 yaşındaki Sırp orta saha oyuncus, yeşil beyazlılarla 2 yıllık anlaşma sağladı.

2018-2022 yılları arasında Konyaspor'da forma giyen Marko Jevtovic, geçiğimiz sezon ise Gaziantep FK formasını terletmişti. 

İki yıl aradan sonra Tümosan Konyaspor'a geri dönen Jevtovic, 16 numaralı formayı giyecek. 

"Bu ailenin yeniden bir parçası olmak harika bir duygu"

İmza töreninden sonra konuşan Marko Jevtovic; "Konya benim ikinci evim diyebilirim. Burada çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar edinmiştim. Tekrar Konya'da ve Konyaspor'da olduğum için inanın çok mutluyum. Bu güzel ailenin yeniden bir parçası olmak benim için harika bir duygu. Hep birlikte yeni sezonda hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Konyaspor'un güzel ve ateşleyici bir taraftarı var. Bunu yakından bilen birisiyim. En kısa zamanda onların karşısına çıkmak istiyorum. Onların desteğiyle büyük zaferler elde edeceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı. 

Futbol Şube Sorumlusu Erkut Çağlar Çelik ise; "Marko Jevtovic, camiamızın sevdiği bir isim. Konyaspor'da üç sezon forma giydi. Kendisi ve ailesi Konya'da olmayı çok istedi. Çok şükür bir transferi daha nihayete erdirdik. Marko Jevtovic'in takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun. Yapmış olduğumuz bu transferin ardından farklı mevkiler için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Teknik heyetimizle yaptığımız istişareler ve bulunduğumuz mali imkanlar ölçüsünde birçok isimle görüşüyoruz. Şu an için isim vermek doğru olmaz. İnşallah en kısa zamanda diğer eksik bölgelerimize gerekli takviyeler yapacağız ve lige hazır hale geleceğiz." diye konuştu.