ManU'nun Harry Kane planı! Transferde Henderson detayı...

ManU'nun Harry Kane planı! Transferde Henderson detayı...
Manchester United, Tottenham'ın kaleci Dean Henderson'a olan ilgisini Harry Kane'i satmaya ikna etmek için kullanabilir.

ESPN'in haberine göre; Tottenham, bonservisi Manchester United'da olan ve bu sezonu kiralık Nottingham Forest'te geçiren İngiliz kaleci Dean Henderson'ı transfer etmek istiyor. 

Kırmızı Şeytanlar ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki file bekçisinin, düzenli olarak forma giymek istemesi transferin olasılığını güçlendiriyor. 

Manchester United ise, Tottenham'ın Dean Henderson'a olan ilgisini Harry Kane'i kadrosuna katmak için kullanmak istiyor. 

Haberin detayında, Hary Kane'i uzun zamandır kadrosuna katmak isteyen Manchester United'ın, Spurs Başkanı Daniel Levy ile yapılacak görüşmede Dean Henderson'ın transferine Hary Kane'i de dahil ederek transferin gerçekleşme ihtimalini artırmak. 

Daniel Levy'in, Hary Kane için 100 milyon sterlinden fazla bonservis bedeli istemesi İngiltere kaptanının olası transferini zora sokuyor olsa da Manchester United, Tottenham cephesinin Dean Henderson'a olan ilgisini kullanarak transferde bir görüşme penceresi açmak istiyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler