Manchester United'ın gündemi Weghorst! "Sahadaki en iyi isimdi..."

Manchester United'ın gündemi Weghorst! "Sahadaki en iyi isimdi..."
Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminde Beşiktaş'tan Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst'u hocası övgü yağmuruna tuttu.

İngiliz ekibinin FA Cup'ta West Ham'ı 3-1 ile geçtiği mücadele sonrasında kulübün internet sitesinden yayınlanan açıklamalarda Hollandalı forvetin galibiyetteki payı hakkında konuşan Erik Ten Hag şu sözleri söyledi:

"Takım için gerçekten iyi işler çıkarıyor"

"Weghorts sahadaki en iyilerden biriydi. İşin içindeydi. O ve Maguire ilk golde rakibi kendi kalesine gol atmaya zorladılar. Garnacho'nun golünde de Weghorst baskı yapıyordu. Üçüncü golde de Weghorst rakibine baskı kurdu ve hata yapmaya zorladı. Bu, Fred'e gol atma fırsatı verdi. Weghorst kendini nasıl doğru konumlandıracağını biliyor. Topa sahip olsun ya da olmasın, takım için gerçekten iyi bir iş çıkarıyor."

Aynı zamanda gol sorunu yaşayan forvet için Ten Hag daha önce de bu sıkıntıyı yaşayan oyuncularla çalıştığını söylerken, "Birçok oyuncu ile aynı şeyi yaşadım. Örneğin, sezon başında Rashford da gol sorunu yaşıyordu ama tecrübelerime göre goller, oyuncu iyileştiğinde gelecek. Şimdi Weghorst, Manchester United için çok maç oynuyor." ifadelerini kullandı.

Devre arası transferinde 30 yaşındaki Weghorst 3 milyon Euro karşılığında ManU'ya transfer olmuş ve çıktığı 10 resmi maçta takımına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN
İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN