ÖZET | M. Başakşehir 3-0 Ç. Rizespor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Sezonu'nun 7. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor'u ağırlayan Medipol Başakşehir, 90 dakikanın sonunda 3-0'lık skorla galibiyete uzanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Karşılaşmadan dakikalar

İlk yarı

8. dakikada Alper Potuk'un savunma arkasına ara pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Boyd'un şutunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

25. dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Ceza sahası içinde Alper Potuk'un ayağında fazla tuttuğu topa dokunan Okaka meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0. Bu golü izlemek için dokunun!

37. dakikada hücum yönünün sağından kullanılan köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştırdığı topun gelişine ceza sahası dışından Alberk Koç'un şutunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

İkinci yarı

55. dakikada Mahmut Tekdemir ve Edin Visca'nın tek paslarının ardından rakip ceza sahası içerisinde topu önünde bulan Stefano Okaka, kontrolünün ardından uzak köşeye gönderdiği net gol vuruşuyla fileleri havalandırarak farkı ikiye çıkardı: 2-0. Bu golü izlemek için dokunun!

75. dakikada sağ kanattan hücumu sürükleyen Edin Visca'nın çizgiye inerek rakip ceza sahası içine yaptığı ortayı enfes bir voleyle filelere gönderen Stefano Okaka, kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti: 3-0. Bu golü izlemek için dokunun!

Karşılaşmada başka gol olmayınca Medipol Başakşehir, 3 puanı cebine koyarak sahadan ayrılan taraf oldu.

Bu galibiyetin ardından puanını 6'ya yükselten ev sahibi Medipol Başakşehir 15. sıraya yerleşirken, konuk ekip Çaykur Rizespor ise 1 puanla son sırada kaldı.