Lider Arsenal gücüne güç katacak! Masada iki isim var...

Lider Arsenal gücüne güç katacak! Masada iki isim var...
Mikel Arteta yönetiminde sezona harika bir başlangıç yapan ve son olarak güçlü rakibi Chelsea'yi mağlup eden Arsenal, İngiltere Premier League'de Manchester City'nin önünde liderliğini sürdürüyor. 

ARSENAL - CHELSEA MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Londra temsilcisi, kış transfer döneminde ise orta sahasına takviye yaparak gücüne güç katmak istiyor. İngiliz basınına göre, hem genç hem de direkt olarak 11'de oynayabilecek bir isim düşünen Arteta'nın istediği ilk isim ise Palmerias forması giyen Danilo...

Yeşil beyazlı takımda ortalama üstü bir performans gösteren ve dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, ön liberoda ve orta sahanın ortasında performans verebiliyor. Kulübü ile toplamda 139 karşılaşmaya çıkan Danilo, 12 gol ve 9 asistlik performans gösterirken, 9.683 dakika sahada kaldı. 

Danilo'nun plasesi Tielemans

İddiaya göre Arsenal, Danilo'dan istediğini alamazsa ise rotasını Leicester City forması giyen Youri Tielemans'a çevirecek. 

2019/20 sezonunun başında İngiliz ekibine transfer olan ve istikrarlı performansını sürdüren Belçikalı futbolcu, 25 yaşında olmasına rağmen kariyerinde toplam 423 resmi karşılaşmaya çıktı. 

Leicester City'ye transfer olduğu günden bu yana takımın en önemli isimlerinden biri olan Tielemans, Tilkiler ile 173 karşılaşmaya çıkarken, 27 gol ve 25 asistlik performans sergiledi. 

Kulübü ile olan sözleşmesinin son yılına giren Tielemans, henüz sözleşmesini uzatmadı. Arsenal'in bu durumu koz olarak kullanıp daha düşük bir ücretle oyuncuyu kadrosuna katmak isteyeceği belirtiliyor.

Belçika Milli Takımı ile 54 karşılaşmaya çıkan Tielemans'ın ülkesinin Dünya Kupası kadrosunda yer alması da bekleniyor. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN