"Kolay bir maç gibi görünebilir ama..."

"Kolay bir maç gibi görünebilir ama..."
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, 19 Mart Cumartesi günü kendi evlerinde oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Sözeri, Giresunspor tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, play-off ve Spor Toto Süper Lig hedeflerinin devam ettiğini belirtti.

Önlerinde zorlu bir Kayseri Erciyesspor maçı olduğunu ifade eden Sözeri, "İyi motive olacağız. İyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Rakibimizin konumu ortada, gerçekten zor durumdalar, düşme potasındalar. Karşımızda çok isteyen, kapanan bir takım olacak. Belki kağıt üzerinde, özellikle içeride oynadığımız maçlardan sonra kolay bir maçı gibi görünebilir ama bana göre zor bir maç oynayacağız. Kayseri Erciyesspor maçından, taraftarlarımızın önünde güzel bir galibiyetle ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Umut Bulut'a başsağlığı
Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Erkan Sözeri, "Milletimizin başı sağ olsun. Spor camiasından Umut Bulut kardeşimizin babası orada vefat etmiş, ona da başsağlığı diliyoruz. Giresun'dan da üniversiteli kardeşimiz vefat etmiş, ona da Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.