"Final Four'u taraftarla oynama hayalimiz var"

Video yükleniyor...

Turkish Airlines EuroLeague CEO'su Jordi Bertomeu, beIN SPORTS'a özel açıklamalar yaptı.

Turkish Airlines EuroLeague'de gündemi değerlendiren Bertomeu, Final Four'daki son durumdan yeni açıklanan kurallara, gelir dağılımından turnuvanın gelecek planlarına kadar birçok konuya açıklık getirdi.

Final Four'un dolu bir salonda oynanıp oynanmayacağı konusuna değinen Bertomeu, "Tüm kulüpler, ana önceliğimizin sezonu tamamlamak olduğunun farkında. Köln, Final Four için hazır. Final Four'u, az sayıda taraftarla oynama hayalimiz var." ifadelerini kullandı.

Organizasyonun yeni yönetmeliği ve yakın geleceğe dair yol haritası hakkında bilgi veren Bertomeu, "EuroLeague, kapalı bir lig değil. Katılmak isteyen kulüplerin gerekli koşulları karşılaması gerekiyor. İzlenmesi gereken yol, EuroCup üzerinden gelmek. Amacımız, 16 uzun dönemli kontrata imza atmak..." yorumunu yaptı.

Bertomeu, İsmail Şenol'un, "İstanbul'da yeniden bir Final Four görecek miyiz?" sorusuna ise, "Bundan eminim, ne zaman olacağını söyleyemem ama İstanbul evimiz gibi. Yakında bununla alakalı konuşmalara başlayacağız. Eminim ki güzel bir görüşme olacaktır." cevabını verdi.

Turkish Airlines EuroLeague'in 31. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes'in Panathinaikos'u 85-65'lik skorla mağlup ettiği karşılaşmanın öncesinde, Basketbol Programları Müdürümüz İsmail Şenol'un kendisine yönelttiği soruları samimiyetle yanıtlayan Jordi Bertomeu'nun bu özel röportajı, beIN SPORTS aracılığıyla basketbolseverlere ulaşıyor; hepinize keyifli seyirler!