İspanyollar yazdı! Arda Güler'in yerine geliyor...

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, her gün Avrupa basınında manşetleri süslerken İspanya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Başta Real Madrid ve Barcelona olmak üzere bir çok Avrupa devinin peşinde koştuğu Arda Güler'e veda etmeye hazırlanan Fenerbahçe, milli futbolcunun yerine gelecek ismi de belirledi. 

Marca'nın haberine göre Fenerbahçe, Juventus forması giyen Kenan Yıldız'ı gündemine aldı. Arda Güler'in boşluğunu kaliteli ve genç bir oyuncuyla doldurmak isteyen sarı lacivertliler, geçen sezon Bayern Münih alt yapısından Juventus alt yapısına transfer olan gurbetçi oyuncunun peşine düştü. Juventus'un 2025 yılına kadar sözleşmesi olan yıldız oyuncuyu elinde tutmak istediği ve yeni sezon öncesi ABD kampına dahil etmeyi planladığı belirtildi. 

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin zaman zaman A Takımla antrenmanlara çıkardığı 18 yaşındaki oyuncu, geçen sezon UEFA Gençlik Ligi'nde çıktığı 6 maçta 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Sezonu 15 gol ve 7 asistle tamamlayan Kenan Yıldız, ayrıca geçen yıl İtalya Gençlik Ligi'nde sezonun en iyi 11'ine seçildi.

Arda Güler ile U21 Milli Takımı'nda birlikte forma giyen Kenan Yıldız, 10 numara pozisyonunun yanı sıra hücum hattının tüm bölgelerinde görev yapabiliyor. 

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler