İspanya'da gündem oldu! Arda Güler formayı bırakmıyor

Video yükleniyor...

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen milli yıldızımız Arda Güler'in bu sezon takımda daha fazla süre alacağı öne sürüldü.

İspanya'da yayın yapan AS gazetesinde yer alan haberde; Eflatun beyazlı ekibin genç cevhere, takımın teknik direktörü Carlo Ancelotti tarafından daha fazla süre verileceği yazıldı. 

La Liga'ya şampiyonluk parolasıyla başlayan Madrid devinin, Real Valladolid karşısında aldığı 3-0'lık galibiyette Arda Güler'in gösterdiği performansa dikkat çekilirken, 19 yaşındaki hücum oyuncusunun Valladolid karşılaşmasında rakip kaleyi 5 kez yokladığı belirtildi. Arda'nın 3 kez faul ile durdurulduğu hatırlatılırken, bu rakamların, Arda Güler'in Real Madrid'e imza attığından bu yana ulaştığı en yüksek veriler olduğu kaydedildi.

Real Madrid cephesinde milli futbolcunun durumunun net olduğu ve genç oyuncunun bu sezon daha fazla süre alacağı kaydedildi.

"İyi bir fırsat"

Ayrıca Ancelotti karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Arda Güler'in çok yönlü bir oyuncu olduğunu söyleyerek, "Arda Güler orta saha olarak başladı ancak sağ kanatta da oynayabiliyor. Her maç Real Madrid seviyesinde olmak için iyi bir fırsattır. ifadelerini kullandı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN