ÖZET | İH Konyaspor 1-0 Adana Demirspor

Video yükleniyor...

İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti.

Ev sahibi ekibe üç puanı getiren golü 52. dakikada Amar Rahmanovic kaydetti.

İH Konyaspor bu sonuçla puanını 42'ye yükseltti ve 2. sıradaki yerini korudu. Adana Demirspor ise 34 puanda kaldı.

Maçtan öne çıkanlar

Adana Demirspor 38. dakikada etkili geldi. Konyaspor'un atağa çıkarken kaptırdığı top sonrası ani gelişen Adana Demirspor atağında Stambouli'nin pası sonrası Assombalonga ceza alanı sol çaprazından gelişine vurdu, savunmaya çarpan top kornere çıktı. Bu pozisyonu izlemek için tıklayın!

İH Konyaspor 49. dakikada gole çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta Rahmanovic'in son çizgiden kale alanı önüne doğru çevirdiği topa önce Michalak vurdu. Alper Uludağ topu çizgiden çıkardı. Devamında Skubic yine kale alanı önünden vuruşunu yaptı, Alper bir kez daha çizgi üzerinde gole engel oldu. Bu pozisyonu izlemek için tıklayın!

Rahmanovic, 52. dakikada İH Konyaspor'u öne geçirdi. Konyaspor'un sol kanattan Guilherme'yle kullandığı kornerde Ahmed Hassan'ın kafa vuruşu sonrası kaleci Muric'ten seken topu kale ağzında Rahmanovic tamamladı. Bu golü izlemek için tıklayın!

Adana Demirspor'da Assombalonga 82. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına sokuldu ve önünü boşaltıp yakın köşeye doğru çok sert vurdu, Sehic topu kornere çeldi. Bu pozisyonu izlemek için tıklayın!