Hull City cephesinden çarpıcı teknik direktör açıklaması!

Hull City cephesinden çarpıcı teknik direktör açıklaması!
Teknik direktör Liam Rosenior ile yollarını ayıran İngiltere Championship'te çalıştırıcı koltuğu için en güçlü adayın Tim Walter olduğu iddiaları gündemde yer alıyor. 

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin başkan yardımcısı Tan Kesler, deneyimli çalıştırıcı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Hull Live'a konuşan Kesler, "Her zaman öngörülemez, risk alabilen ve kendi kültürümüzü, kendi kimliğimizi yaratabilen benzersiz teknik direktörler aradığımızı belirtiyoruz. Tim Walter adaylar listesinde yer alan isimlerden biri... Öngörülemezlik ve risk almayı temsil ediyor. Hamburg'da görev yaptığı süre boyunca takımın kimliğini değiştirdi. Oynadığı oyunla taraftarları stadyuma geri getirdi ve ortalama seyirci sayısını arttırdı." ifadelerini kullandı. 

"Bize uyuyor..."

Tan Kesler, "Walter baskın bir kişilik... Oynattığı oyun tarzı bize uyuyor. Bu bizim için bir gelişme ve ilerleme. Harika bir kişilik, tam bir lider... Championship'te değil ama Bundesliga ve Bundesliga II'de tecrübesi var. Bayern Münih geçmişi de mevcut. İyi bir aday..." şeklinde konuştu. 

Son olarak çalıştırdığı Hamburg ile 103 maçta görev alan Walter, 1.82 puan ortalaması tutturdu. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler