Hocası Kim Min-Jae'yi yere göğe sığdıramadı

Hocası Kim Min-Jae'yi yere göğe sığdıramadı
İtalya Serie A'nın 11. hafta karşılaşmasında Roma ile Napoli karşı karşıya geldi. Stadio Olimpico'da oynanan karşılaşmayı konuk ekip Napoli, 1-0 galip tamamladı. 

ROMA - NAPOLI KARŞILAŞMASININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

Napoli'nin yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den transfer ettiği Kim Min-Jae, karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. Güney Koreli futbolcu, Roma karşısında gösterdiği performans ile Napoli taraftarlarından tam not aldı. 

Kim Min-Jae'nin teknik direktörü Luciano Spaletti ise maç sonrasında yıldız savunmacıdan övgü dolu sözlerle bahsetti. Spaletti, "Rakip takımlar tehlike oluşturduğunda Kim bu tehlikenin her zaman farkında oluyor. Çok hızlı adım atıyor ve durumu anında kontrol altına alıyor. Her şeye ve takım içerisindeki herkese göz kulak oluyor. Bu sebeplerden dolayı o sadece fiziksel üstünlüklerinden çok daha fazlası." ifadelerini kullandı. 

11 haftası geride kalan İtalya Serie A'da 29 puanla zirvede bulunan Napoli, en yakın rakibi Milan'ın üç puan önünde bulunuyor. Napoli forması ile Serie A'da 10 karşılaşmaya çıkan Kim Min-Jae, takımı ile 2 gol kaydederken, bu 10 karşılaşmaya da ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

İTALYA SERIE A'DA OLUŞAN PUAN DURUMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

beinsports.com.tr / Dış Haberler