ÖZET | HangiKredi Ümraniyespor 0-2 İstanbulspor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta karşılaşmasında HangiKredi Ümraniyespor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-0'lık İstanbulspor galibiyeti ile tamamlandı. 

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 30. dakikada Ethemi ve 45+4. dakikada Melih Kabasakal kaydetti. 

Ethemi parladı

İstanbulspor'un ilk golünü kaydeden Valon Ethemi, ikinci golün de asistini yapan isim oldu ve maçı 1 gol - 1 asist ile tamamladı. 

Mrsic fırsatı tepti 

Karşılaşmanın 12. dakikasında penaltı kazanan HangiKredi Ümraniyespor'da Antonio Mrsic topun başına geçti ancak vuruşunda top İstanbulspor kalecisi Jensen'de kaldı.

Penaltı kararı VAR'dan döndü

Mücadelenin 22. dakikasında gelişen HangiKredi Ümraniyespor atağında Umut Nayir ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Maçın hakemi Ali Palabıyık önce penaltı çaldı, sonrasında ise VAR incelemesinin ardından penaltı kararı iptal edildi.

Bu sonuçla birlikte İstanbulspor iki maç aradan sonra kazandı ve puanını 15'e yükseltti. HangiKredi Ümraniyespor ise 14 puanda kaldı.

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE OLUŞAN PUAN DURUMUNU İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Önemli Anlar

13. dakikada HangiKredi Ümraniyespor penaltı kazandı. Köşe vuruşu sonrasında ceza sahası içinde Topalli'nin hareketini maçın hakemi faul olarak değerlendirdi ve penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Mrsic'in vuruşunda, kaleci Jensen gole izin vermedi. 
İzlemek için tıklayın!

22. dakikada Umut Nayir ile Emir Kaan Gültekin arasındaki pozisyonun ardından maçın hakemi Ali Palabıyık, HangiKredei Ümraniyespor lehine bir kez daha penaltı noktasını işaret etti ancak VAR incelemesi sonrası penaltı kararı iptal edildi.
İzlemek için tıklayın!

30. dakikada İstanbulspor, 1-0 öne geçti. Hızlı başlayan atakta Topalli, sol çaprazdan savunmanın arkasına pasını attı, Ethemi dar açısına rağmen sol çaprazdan şutunu çekti ve topu filelerle buluşturdu. İzlemek için tıklayın!

45+4. dakikada İstanbulspor farkı 2'ye çıkardı. Ümraniyespor'un kullandığı köşe vuruşu sonrasında kaleci Jensen'in yumruklayarak uzaklaştırdığı topu kaparak kendi yarı alanından hücuma çıkan Ethemi, meşin yuvarlağı rakip kaleye kadar taşıyarak kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu Melih Kabasakal'a bıraktı. Melih de müsait pozisyonda topu kaleye gönderdi. İzlemek için tıklayın!

HangiKredi Ümraniyespor'un 84. dakikada gelişen atağında Gheorghe vuruşunu yaptı ancak gol sesi çıkmadı. İzlemek için tıklayın!

86. dakikada çok etkili hareketler ile HangiKredi Ümraniyespor kalesine gelen Eze'nin şutu direkten döndü. İzlemek için tıklayın!

HangiKredi Ümraniyespor: 0 - İstanbulspor: 2

Stat: Ümraniye İlçe

Hakemler: Ali Palabıyık, Kerem Ersoy, Abdullah Bora Özkara

HangiKredi Ümraniyespor: Serkan Kırıntılı (Dk. 46 Orkun Özdemir), Popov (Dk. 61 Bettaieb), Sackey, Glumac, Onur Atasayar, Serkan Göksu, Kartal Kayra Yılmaz, Mrsic (Dk. 46 Avounou), Geraldo (Dk. 82 Gheorghe), Onur Ayık (Dk. 46 Del Valle), Umut Nayir

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Duhan Aksu (Dk. 46 Ali Yaşar), Melih Kabasakal, Rroca (Dk. 90+6 Kağan Bağış), Emir Kaan Gültekin (Dk. 78 Ologo), Topalli (Dk. 78 Ba), Ethemi (Dk. 90+4 Oğuzhan Berber), Eze

Goller: Dk. 30 Ethemi, Dk. 45+4 Melih Kabasakal (İstanbulspor)

Sarı kartlar: Dk. 4 Eze, Dk. 12 Topalli, Dk. 28 Rroca, Dk. 84 Jensen (İstanbulspor), Dk. 42 Kartal Kayra Yılmaz, Dk. 45+4 Popov (HangiKredi Ümraniyespor)

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN