ÖZET | Gaziantep FK 1-1 Göztepe

Video yükleniyor...

Göztepe, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 34. haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı.

İzmir ekibi, bu sonuçla beraber 5 yıl sonra Süper Lig'de küme düştü. En son diğer İzmir temsilcisi Altay'la 2002-2003'te Süper Lig'e veda eden sarı-kırmızılı ekip amatör kümeye kadar geriledikten sonra 2016-2017 sezonu bitiminde tekrar Süper Lig vizesi almıştı.

Gaziantep FK karşılaşmanın ardından puanını 42'ye yükseltirken, Göztepe 28 puanda kaldı.

Maçtan öne çıkanlar

90+3. dakikada Recep Niyaz'ın faul yaptığı gerekçesiyle kırmızı siyahlı futbolcular topu bıraktı, ancak topu bir anda önünde bulan Jahovic takımını öne geçirdi. İzlemek için tıklayın!

90+4. dakikada ise Göztepe'li oyuncular attıkları golü etik bulmayarak Gaziantep FK'li oyunculara kaleyi açtı. Topu santra çizgisinden alan Figueiredo boş kaleye golü attı. İzlemek için tıklayın!

90+4 dakikada kaleci Arda Özçimen'in müdahalesi sonrası Kitsiou, yerde kaldı. Hakem Mustafa Kürşad Filiz, penaltı noktasını gösterdi.

90+4 dakikada topun başına geçen Muhammet Demir kırmızı-siyahlı taraftarın isteği doğrultusunda topu dışarı attı. İzlemek için tıklayın!