GENİŞ ÖZET | Gaziantep FK 0-1 Fenerbahçe

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele, 1-0'lık Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlandı.

Sarı lacivertli ekibe galibiyeti getiren golü 81. dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti.

Dzeko penaltı kaçırdı

Karşılaşmanın 51. dakikasında Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı vuruşunda topun başına geçen Edin Dzeko'nun şutunu Gaziantep FK kalecisi Nita kurtardı. 

Sarı lacivertlilerin Trendyol Süper Lig'de yenilmezlik serisi 9 maça çıktı. 

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 53'e yükseltirken, Gaziantep FK 21 puanda kaldı. 

TRENDYOL SÜPER LİG'DEKİ GÜNCEL PUAN DURUMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

Önemli Anlar

7. dakikada Maxim'in sol kanattan savunma arkasına pasında topla buluşan M'Bakata'nın vuruşunda, kaleci Livakovic meşin yuvarlağı kornere gönderdi. İzlemek için tıklayın!

13. dakikada sağdan korner kullanan Szymanski, topu ceza sahası dışında bulunan Fred'e gönderdi. Fred'in ceza sahası sağ çaprazından plase vuruşunda, kaleci Nita meşin yuvarlağı kornere çeldi. İzlemek için tıklayın!

24. dakikada Fred, topu ceza sahasında bulunan Tadic'e gönderdi. Tadic'in bekletmeden gönderdiği topla buluşan Szymanski, meşin yuvarlağı ağlara yollasa da ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. İzlemek için tıklayın!

Fenerbahçe'nin 49. dakikada gelişen atağında Fred yerde kaldı. Bu pozisyonda maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu penaltı düdüğünü çaldı. Bu vuruşta topun başına geçen Edin Dzeko, penaltı vuruşundan yararlanamadı. İzlemek için tıklayın!

81. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında sahneye çıkan İrfan Can Kahveci, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

90+6. dakikada gelişen Gaziantep FK atağında Livakovic, bir kez daha çok kritik bir kurtarış yaptı. İzlemek için tıklayın!

Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 1

Stat: Kalyon

Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, Mustafa Sönmez, Samet Çiçek

Gaziantep FK: Nita, Nkoulou, Arda Kızıldağ, Djilobodji, Furkan Soyalp (Dk. 77 Jevtovic), M'Bakata, Markovic (Dk. 70 Riascos), Mustafa Eskihellaç, Maxim (Dk. 89 Oğulcan Çağlayan), Ogün Özçiçek, Dragus

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz (Dk. 38 Bonucci), Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek (Dk. 64 Batshuayi), Fred, Tadic (Dk. 79 King), Szymanski, Cengiz Ünder (Dk. 64 İrfan Can Kahveci), Dzeko

Gol: Dk. 81 İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 35 Arda Kızıldağ, Dk. 45+4 Markovic, Dk. 90+5 Riascos (Gaziantep FK), Dk. 65 Batshuayi, Dk. 90+5 İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe)