GENİŞ ÖZET | Galatasaray 4-2 Yılport Samsunspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray ile Yılport Samsunspor karşı karşıya geldi. RAMS Park'ta oynanan mücadeleyi Galatasaray 4-2 kazandı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 7 ile 29. dakikalarda Kerem Aktürkoğlu, 42. dakikada Abdülkerim Bardakçı ve 67. dakikada Mauro Icardi kaydetti. Yılport Samsunspor'un golleri 46. dakikada Dimata ve 60. dakikada Carlo Holse'den geldi.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 10'a yükseltti. Yılport Samsunspor 1 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşılaşacak. Yılport Samsunspor ise Bitexen Antalyaspor'a konuk olacak.

Maçtan dakikalar

Mücadelenin 5. dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Icardi, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ama hakem devam dedi. İzlemek için tıklayın!

7. dakikada Galatasaray öne geçti. Torreira'nın uzun pasında ceza sahası önünde, sağ çaprazda topla buluşan Mertens bekletmeden meşin yuvarlağı ceza sahasına gönderdi. Altıpas önünde topa gelişine vuran Kerem Aktürkoğlu fileleri havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 15. dakikasında Yılport Samsunspor gole çok yaklaştı. Sol kanattan gelen ortada altı pasta bomboş vuruşunu yapan Dimata topu üst direğe nişanladı. İzlemek için tıklayın!

29. dakikada sarı-kırmızılılar farkı 2'ye çıkardı. Boey'in pasında sağ kanatta topla buluşan Mertens'in ortasında, ceza sahası içinde Kerem Aktürkoğlu'nun bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. İzlemek için tıklayın!

42. dakikada ev sahibi ekip bir gol daha buldu. Kerem Aktürkoğlu'nun sağ taraftan kullandığı kornerde Abdülkerim Bardakcı, topa kafayla vurdu ve fileleri havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

İkinci yarının hemen başında sağ kanattan gelişen atakta yerden gelen topa ceza yayı içinde düzgün bir vuruş yapan Dimatta topu ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 54. dakikasında gelişen Galatasaray atağında Kerem Demirbay'ın ceza sahası dışından şutunda kaleci Okan Kocuk gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 56. dakikasında gelişen Galatasaray atağında savunma arkasına sarkan Icardi, kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak pozisyondan faydalanamadı. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 60. dakikasında duran top kazanan Yılport Samsunspor'da Holse direkt kaleye şutunu çıkardı, baraja çarpan top kaleci Muslera'yı terste bıraktı ve konuk ekip farkı 1'e indirdi. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 66. dakikasında Emre Kılınç sağ çaprazdan şansını denedi top az farkla auta çıktı. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 67. dakikasında sağ kanattan atağı sürükleyen Hakim Ziyech önünü boşaltarak çok sert bir şut çekti. Ceza sahası içinde Icardi topa kafasıyla yön vererek ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray: 4 - Yılport Samsunspor: 2

Stat: RAMS Park

Hakemler: Cihan Aydın, İbrahim Çağlar Uyarcan, Osman Gökhan Bilir

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdulkerim Bardakcı, Angelino, Torreira (Dk 85 Kaan Ayhan), Kerem Demirbay (Dk. 75 Ndombele), Tete (Dk. 46 Ziyech), Mertens (Dk. 62 Barış Alper Yılmaz), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 85 Halil Dervişoğlu), Icardi

Yılport Samsunspor: Okan Kocuk, Schindler (Dk. 84 Muhammed Gümüşkaya), Yunus Emre Çift, Drongelen, Bola, Soner Aydoğdu (Dk. 46 Osman Çelik), Tait (Dk. 84 Ercan Kara), Emre Kılınç (Dk. 83 Nanu), Holse, Fofana (Dk. 71 Laura), Dimata

Goller: Dk. 7 ve Dk. 29 Kerem Aktürkoğlu, Dk. 42 Abdulkerim Bardakcı, Dk. 67 Icardi (Galatasaray), Dk. 46 Dimata, Dk. 60 Holse (Yılport Samsunspor)

Sarı kartlar: Dk. 13 Yunus Emre Çift, Dk. 50 Tait, Dk. 90+1 Bola (Yılport Samsunspor), Dk. 45+2 Nelsson (Galatasaray)

TRENDYOL SÜPER LİG HEYECANINI KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLAYIN
 
SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN