Galatasaray, Tümosan Konyaspor maçına tek eksikle çıkacak

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 38. hafta mücadelesinde Tümosan Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Galatasaray, mücadeleden istediği sonucu alması halinde ligi şampiyon olarak tamamlayacak. 

TRENDYOL SÜPER LİG'İN FİKSTÜRÜNÜ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Muhabirimiz Nezih Akşener, Gün Ortası programında sarı kırmızılı kulüpten son gelişmeleri aktardı. 

Akşener, "Fenerbahçe ile oynanan derbi mücadelesinde alınan yenilgi sonrasında Galatasaray'da moraller biraz düşmüştü... Galatasaray Yönetimi, teknik ekip ile birlikte bu durumu bir an önce ortadan kaldırmak istedi. Kulüp ve yönetim takımı toplamak için birtakım etkinlikler yaptı. Florya'da futbolcular, futbolcuların aileleri ve personeller ile bir etkinlik yapıldı. Çocuklar için bir alan kuruldu. Galatasaray'ın yöneticileri de etkinliğe katıldı. Galatasaray derbiyi direkt olarak rafa kaldırdı ve Tümosan Konyaspor maçına odaklanmaya başladı." dedi. 

Dursun Özbek seçim çalışmalarını durdurdu

25 Mayıs tarihinde yapılacak Galatasaray'da yapılacak seçim hakkında da konuşan Akşener, "Dursun Özbek 'Şampiyonluk daha önemli' diyerek seçim kampanyalarını durdurdu." diye aktardı. 

Takımda Hakim Ziyech dışında herhangi eksik bir ismin olmadığına da dikkat çeken muhabirimiz, "Galatasaray çalışmalarını tam kadro olarak sürdürüyor. Ziyech, Konyaspor'a karşı sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek." şeklinde konuştu. 

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN