Fenerbahçe'de seçim heyecanı sürüyor! İşte son gelişmeler...

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu'nun ilk gününde başkan adaylarından Aziz Yıldırım, genel kurulun divan başkanlığı seçimindeki usulsüzlük iddiasıyla stadı terk ederken, Ali Koç konuşmasını gerçekleştirdi.

Olağan Seçi̇mli̇ Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi̇'nde saat 10.00'da başladı. Yoğunluk yaşanmaması adına stadyumun kapıları saat 8 buçukta üyelere açıldı. Kongre saat 18.00'de sona erdi.

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığına Vefa Küçük'ün seçilmesiyle başlayan kongrede önce Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun faaliyet raporları okundu.
  
Muhabirimiz Onur Çubukçu Fenerbahçe'de gerçekleştirilen Olağan Seçi̇mli̇ Genel Kurul Toplantısı'ndaki tüm yaşananları ve günün özetini aktardı... 

AZİZ YILDIRIM KONGREYİ TERK ETTİ | DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Genel Kurul Başkanı belli oldu

Kongrede i̇lk olarak seçi̇mli̇ kongreyi̇ yönetmesi̇ i̇çi̇n di̇van başkanı seçi̇ldi. Sarı-laci̇vertli̇leri̇n mevcut Di̇van Kurulu Başkanı Şeki̇p Mosturoğlu i̇le Eski̇ Di̇van Kurulu Başkanı Vefa Küçük kongreyi̇ yönetmek i̇çi̇n yarıştı ve kazanan Vefa Küçük oldu.

AZİZ YILDIRIM AÇIKLADI! ADAYLIKTAN ÇEKİLECEK Mİ? | DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Di̇van Kurulu seçi̇mi̇nin sona ermesiyle beraber kongre üyeleri̇ni̇n konuşmaları di̇nlenecek. İki̇ başkan adayı da konuşamalarını yaptıktan sonra kongreni̇n cumartesi̇ bölümü sona erecek. Fenerbahçe'ni̇n 38. başkanı i̇se pazar günü yapılacak oy kullanma i̇şlemi̇ni̇n ardından belli̇ olacak.

Ali Koç ve yönetimi ibra edildi

Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek olan genel kurula 46 bin 410 kongre üyesinin katılım hakkı bulunuyor. Yapılan oylama sonucunda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu, mali ve idari yönden ibra edildi.

ALİ KOÇ OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL'DA AÇIKLAMALARDA BULUNDU | İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kritik gün 9 Haziran Pazar 

Kongreyi yöneten isim Eski̇ Di̇van Kurulu Başkanı Vefa Küçük 9 Haziran Pazar günü (yarın) 09.00’da her iki başkan adayı da listelerini yazılı bir şekilde beyan etmeleri gerekecek” ifadelerini kullandı. Saat 10.00’da oylamaya başalanacağı belirtilirken saat 17.00'ı gösterdiğinde sandıkların kapanacağı bilgisi paylaşıldı.

ACUN ILICALI GENEL KURULDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU | DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN