Acun Ilıcalı: "Kolları sıvamış durumdayız"

Acun Ilıcalı: "Kolları sıvamış durumdayız"
Fenerbahçe, bugün ve yarın yapılacak kongrede yeni̇ başkanını seçecek. Mevcut başkan Ali̇ Koç ve sarı-laci̇vertli̇leri̇n eski̇ başkanlarından Azi̇z Yıldırım seçi̇mlere i̇ki̇ aday olarak katılıyor.

Fenerbahçe'de seçilmesi durumunda Ali Koç'un yönetiminde yer alacak olan Acun Ilıcalı, kulübünün seçimli olağan genel kurulunda açıklamalar yaptı.

İşte Ilıcalı'nın sözlerinden satırbaşları:

"Genç yaşta çok zor şeyler yaşadım"

"Çok güzel bir takımın taraftarlarıyız. Bence birlik olduğumuzda yıkamayacağımız şey yok. Genç yaşta çok zor şeyler yaşadım, anne ve babamı genç yaşta kaybettim. Ondan sonra hayata tutunurken hep iyi şeyler düşündüm, Allah da bana hep daha fazlasını verdi. Kendi kariyerimde yaşamadığım mutluluk kalmadı. Bu dönemde beni en mutlu eden şeylerden biri Fenerbahçemiz'in başarısı oldu, iyi ki Fenerbahçeliyiz."

"Sıra geldi şampiyonluğa..."

"Gördüğüm tablo, başkanımız Ali Koç'u takdir etmemizi gerektiriyor. Onun geldiği Fenerbahçe'de 600 milyon euro borç, maaşlar ödenmiyor... Geldiğim Fenerbahçe'de ise kadrosu güçlü, 1 mağlubiyetle geçen bir sezon, adaletin olmadığı bir sezon, hep beraber burada buluşup bütün Türkiye'ye bu mesajı verdiğimiz bir sezon oldu. Şimdi sıra geldi şampiyonluğa..."

"Kolları sıvamış durumdayız"

"Sevgili Mario Branco, hocamız, ben ve başkanımız güçlü Fenerbahçe, Avrupa şampiyonluğunu hedefleyen Fenerbahçe için kolları sıvamış durumdayız. Geleceğe bakmamız lazım, birlik olmamız lazım, çamur atmamamız lazım. Yarın öbür gün bu stadı Türkiye'nin en güzel atmosferine çevirelim, sizden rica ediyorum."

"Adalet gerekli cevabı verecek"

"Göreve davet edildikten sonra hakkımda atılmadık çamur kalmadı. İnsanlar demediğini bırakmadı, önemli değil. Sayın Aziz Yıldırım'ın hakkımdaki suçlamaları çok üzücü. Yıllarca dostluğumuz vardı, programıma konuk oldu, onu zor durumdayken hapiste ziyaret ettim, evine defalarca gittim. Amacım Fenerbahçeli, diğer başkan adayımıza destek olmaktı. Fenerbahçeliyim, başkan kimse onu destekliyorum. Bunun üzerine sayın Aziz Yıldırım bana çok ağır şeyler söyledi. Ben onlara cevap vermek istemiyorum, kendisini mahkemeye verdim zaten. Adalet gerekli cevabı verecek."

"hocamızın yüzüne nasıl bakacaksınız?"

"Siz yarın öbür gün Mourinho ile çalışırsanız, hocamızın yüzüne nasıl bakacaksınız? Adamın en yakın arkadaşlarından birine, menajerine komisyon aldı dediniz. Mendes ve Mourinho 20 yıllık iki dost, Jose Mourinho bunu size sormayacak mı sandınız? 'Benim menajerime niye iftira attınız?' demeyecek mi? Hocamız önceki gün beni aradı ve 'Bu olanlar, bana söylenenler doğru mu?' dedi. İnşallah kazanırsanız beraber çalışabilirsiniz Mourinho'yla. Birbirimizi karaladığımız zaman Fenerbahçe'yi karalıyoruz, bunu hiç düşünmüyor musunuz? Biz böyle değildik arkadaşlar, bu tribünlerde hayatım geçti. Eski stadın tırmanma yerlerini bilen bilir. Ben o Fenerbahçe'yi istiyorum, hiç böyle şeyler olmazdı. Ali Şen başkandı, aslanlar gibi başkanlık yaptı. Hiç böyle çamur atma falan yoktu o zamanlar. Ben yeni bir Fenerbahçe için buradayım, birlik olmuş bir Fenerbahçe için buradayım. Kendimize değil, rakiplere korku salmak için buradayım. En büyük biz olalım, çünkü en büyük biziz."


TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN