Fenerbahçe için flaş Krunic iddiası! Devre arasında...

Fenerbahçe için flaş Krunic iddiası! Devre arasında...
Sezon öncesinde 6 numara mevkisine transfer yapmak isteyen Fenerbahçe'nin gündemine gelen isimlerden biri de Milan forması giyen Rade Krunic'ti... İtalya'dan bu transfer ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Spazia Milan'da yer alan habere göre Krunic, Milan ile sözleşme yenilemeye sıcak bakmıyor. Takımın aldığı kötü sonuçların ve ufak çapta da olsa oluşan kaos ortamının oyuncuyu rahatsız ettiği belirtilen haberde, Krunic'in takımdan ayrılmak istediği belirtildi. 

Sezon başında oyuncuya ilgi gösteren Fenerbahçe'nin halen oyuncuyu kadrosuna katmak için istekli olduğu ifade edilirken, sarı lacivertlilerin oyuncuya 3.5 milyon Euro yıllık maaş teklifinin bulunduğu aktarıldı. 

Teklifi kabul etmeye hazır


Oyuncunun bu teklifi kabul etmeye hazır olduğu belirtilirken, Milan'dan da aynı parayı istediği ancak kırmızı siyahlı ekibin bu maaşı vermeye yanaşmadığı da ifade edildi. 

Bu transferin devre arası transfer döneminde tamamlanabileceği de iddia edildi. 

2019/20 sezonunun başında Empoli'den Milan'a transfer olan Bosna Hersekli orta saha oyuncusu, kırmızı siyahlı forma ile çıktığı 134 karşılaşmada 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN