Felipe Melo'nun tavrı net: "Bedelini ödemeliler"

Felipe Melo'nun tavrı net: "Bedelini ödemeliler"
Felipe Melo, cinsel saldırı suçlamalarıyla yargılanan eski takım arkadaşları Dani Alves ve Robinho hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Globo Sporte'ye konuşan Melo, iki Brezilyalı oyuncunun çok ciddi bir suç işlediğini belirtirken "15 yaşında bir kızım var. Eğer kızıma bunu yapsalardı, bu röportajı vermek için burada olacağımı sanmıyorum. Diğer insanlara saygı duymamız gerektiğine, kadınlara saygı duymamız gerektiğine, erkeklere saygı duymamız gerektiğine inanıyorum. Yaptıklarının bedelini ödemeleri gerekiyor. Ve bu bir ders olsun ki başkaları bunu yapmasın" ifadelerini kullandı.

Şu anda 40 yaşında olan ve Brezilya'nın Fluminense takımında oynayan Felipe Melo, 2009 ile 2010 yılları arasında Brezilya Milli Takımı'nda forma giyerken 2010 Dünya Kupası da dahil olmak üzere 22 maça çıktı.

O dönemde Juventus'ta forma giyen Melo, Dani Alves ve Robinho'nun da dahil olduğu 23 kişilik kadroyla Güney Afrika'daki turnuvaya gitmişti.

2011-2012'de Galatasaray'a transfer olan Felipe Melo, 5 sezon forma giydiği sarı kırmızılı takımda 3 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler