"Favori biziz"

"Favori biziz"
Mersin Büyükşehir Belediyesi, BOTAŞ Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Aylin Yıldızoğlu ve Olympia Ranee Scott'tan yoksun sürdürüyor. Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu, Bahçeşehir Burhaniye Belediyesi karşısında iyi oynayamasalar da kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yeni kurulmuş bir takım olduklarını ve bu geçiş sürecinde mümkün olduğu kadar maç kazanmak istediklerini belirten Yıldızoğlu, ''Rakibimiz karşısında kazanmak güzeldi, ama ortaya konulan oyun tatmin edici değildi'' dedi.
 
Hafta sonu BOTAŞ Spor ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Yıldızoğlu, şunları kaydetti: ''Eksikliklerimizi tamamlayıp, problemlerimizi çözdüğümüz takdirde, güçlü rakibimiz karşısında maçın favorisi biziz diye düşünüyorum. Olympia ve Aylin'in maç gününe kadar iyi olacaklarını umuyorum.
 
Sezon başından beri hedefimizi şampiyonluğa ortak olmak şeklinde belirledik. İşimizin kolay olmadığını biliyorum. Bu hedefi koyarken cesur davrandık. Bu konuda oyuncularıma güveniyorum ve güvenmeye devam edeceğim.''