"Değişeceğiz, değiştireceğiz, daha iyi olacağız"

"Değişeceğiz, değiştireceğiz, daha iyi olacağız"
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında İstanbul'da İskoçya ekibi St. Johnstone ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kaçan pozisyonlara değinen Terim,  "2 metreden atacaksın, 5 metreden atacaksın bu golleri... Elendiğin zaman 'Kusura bakma, şanssızdık' benim çok sıcak baktığım bir şey değil. 10 kişi kaldık, 1-0 geriye düştük. Bence kalan 10 kişi iyi reaksiyon verdi." dedi.

Takım olarak değişeceklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Daha iyi olacağız. Değişeceğiz, değiştireceğiz ama daha iyi olacağız inşallah" şeklinde konuştu.

Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bireysel hataları en aza indirmeye çalışacağız"

"Yeteneğe nasıl önlem alamazsanız, bireysel hataya da öyle çare bulamazsınız. En aza indirmeye çalışacağız. Olmaması için uğraşacağız. Bu sık sık tekrar ederse yapacak tek şey var, oyunu değiştirmekten ziyade oyuncu değiştirmek."

"Muslera en önemli oyuncularımızdan birisi"

"Muslera, güvendiğimiz ve en önemli oyuncularımızdan birisi. Olacak bu hatalar, iyi oyunlar oynadığını hepimiz biliyoruz. Kolay değil, tatil yapmadan biz rica ettik diye buraya geldi ve oynadı. Bazen böyle şeyler olur."

"Mohamed'in performansını özlemle anıyorum"

"Mohamed, bizim çok şey beklediğimiz bir oyuncu. Müthiş bir giriş yaptı, ben de o performansını özlemle anıyorum. Daha çok çalışmasını, daha aktif olmasını sağlayacağız. İyi bir oyuncu. Daha çok konsantre olmalı, daha çok aramalı, daha çok oyunda bize katkıda bulunmalı. Sadece kenardan gelen ortalarla değil, bizim set oyunumuza muhakkak katkıda bulunmalı."

"Caner için tasarrufumuz yok"

"Van Aanholt, Ömer Bayram ve Emre Taşdemir olmak üzere üç sol bekimiz var, Caner Erkin konusunda şu anda bir tasarrufumuz yok."