ÖZET | Corendon Alanyaspor 2-1 Çaykur Rizespor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-1'lik Corendon Alanyaspor galibiyeti ile tamamlandı. 

Çaykur Rizespor'un golünü 51. dakikada Varesanovic kaydederken, Corendon Alanyaspor'un golleri 70. dakikada Efecan Karaca ve 90+1. dakikada Pione Sisto'dan geldi. 

Varesanovic fırtınası devam ediyor

Çaykur Rizespor'un 22 yaşındaki yıldızı Dal Varesanovic, bu sezon ligdeki gol sayısını 7'ye yükseltti. 

Efecan Karaca siftahı yaptı

Corendon Alanyaspor'un kaptanı Efecan Karaca, bu sezon ilk gol katkısını Çaykur Rizespor'a karşı vermiş oldu.

Bu sonuçla birlikte Corendon Alanyaspor 25 puana yükselirken, Çaykur Rizespor puanını 32 puanda kaldı. 

Önemli Anlar

Mücadelenin ilk yarısının uzatma dakikalarında gelişen Corendon Alanyaspor atağında gol sesi çıkmadı. İzlemek için tıklayın!

51. dakikada sahneye çıkan Çaykur Rizespor'un yıldızı Varesanovic, takımını öne çıkaran golü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

58. dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında Jonjo Shelvey şutunu çıkardı ancak top kalenin dibinden dışarı gitti. İzlemek için tıklayın!

70. dakikada Çaykur Rizespor kalesinin önünde etkili olan Corendon Alanyaspor'da Efecan Karaca, takımının eşitlik golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

69. dakikada gelişen Corendon Alanyaspor atağında Efecan Karaca'nın şutu üst direğe takıldı. İzlemek için tıklayın!

89. dakikada takımının kazandığı serbest vuruşta Jonjo Shelvey, çok uzaklardan rakip kaleyi yokladı. İzlemek için tıklayın!

90+1. dakikada sahneye çıkan Pione Sisto, ceza sahası dışından yaptığı müthiş bir vuruşla takımını öne çıkaran golü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Corendon Alanyaspor: 2 - Çaykur Rizespor: 1

Stat: Alanya Oba Stadı

Hakemler: Ali Şansalan, Serkan Ok, Bilal Gölen

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Lima, Aliti, Balkovec, Leroy Fer, Novais (Dk. 90+10 Fatih Aksoy), Oğuz Aydın, Efecan Karaca (Dk. 90+5 Furkan Bayır), Yusuf Özdemir (Dk. 64 Janvier), Cordova (Dk. 64 Sisto)

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Taha Şahin, Mocsi, Emirhan Topçu, Hojer, Shelvey, Mithat Pala (Dk. 90+4 Faye), Benhur Keser (Dk. 67 Gustavo), Varesanovic (Dk. 86 Pinchi), Zeqiri (Dk. 90+4 Minchev), Gaich

Goller: Dk. 51 Varesanovic (Çaykur Rizespor), Dk. 69 Efecan Karaca, Dk.90+1 Sisto (Corendon Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 14 Novais, Dk. 80 Aliti, Dk. 89 Leroy Fer, Dk. 90+1 Balkovec (Corendon Alanyaspor)

 
TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN