Chelsea'den dev transfer çalımı! 100 milyon Euro...

Chelsea'den dev transfer çalımı! 100 milyon Euro...
İngiltere Premier League'de zorlu günler geçiren Chelsea, ara transfer döneminde takıma takviyeler yaparak yükselişe geçmek istiyor. 

Son olarak kadrosuna Joao Felix'i katan Londra temsilcisi, flaş bir transferi de bitirmek üzere...

Chelsea, Arsenal'in kadrosuna katmak için büyük uğraşlar verdiği Shakhtar Donetsk futbolcusu Mykhaylo Mudryk ile anlaşma sağladı. Shakhtar Donetsk'in resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Ukrayna temsilcisinin başkanı Rinat Akhmetov'un Chelsea yetkilileri ile bir görüşme yaptığı ve transferin bitmek üzere olduğu duyuruldu. 



100 milyon Euro bonservis

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano ise transferin tamamlandığını ve oyuncunun Chelsea saflarına katıldığını duyurdu. Anlaşmanın tamamlandığını belirten Romano, "Chelsea, Shakhtar Donetsk ile Mudryk'in transferi için 100 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı. Oyuncu Londra'ya gidip uzun süreli sözleşmenin detaylarını konuşacak." ifadelerini kullandı. 

Shakhtar Donetsk forması ile 44 karşılaşmada boy gösteren 22 yaşındaki futbolcu, 12 gol ve 17 asistlik katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekmişti. 

2022/23 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde 6 karşılaşmada oynama şansı bulan Mudryk, 3 gol ve 2 asist kaydetmişti. 

8 kez milli formayı giydi

Genç futbolcu, sol kanat, sağ kanat ve 10 numara mevkilerinde forma giyebiliyor. Ukrayna Milli Takımı ile ilk karşılaşmasına İskoçya karşısında çıkan Mudryk, 8 kez milli olurken, gol atma başarısı gösteremedi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN