"Bu şekilde kazanmamız muhteşem"

Video yükleniyor...

Paris Saint-Germain'in son dakikalarda gelen gollerle yarı finale çıkmasına en sevinen isimlerden biri kuşkusuz kulüp başkanı Nasser Al-Khaleifi'ydi. maçın ardından açıklamalarda bulunan Khaleifi:

"Bu kesinlikle bizim için çok özel bir gün. Bugün kulübün 50. yıldönümü. Bu şekilde kazanmamız gerçekten muhteşem. Çok özel bir galibiyet, çünkü buna ihtiyacımız vardı. Mentalitemizi değiştirmek ve bizi sınırlayan şeylerden kurtulmamız gerekiyordu. Bugün tüm oyuncular yüzde yüzleriyle oynadılar. Tüm oyunculara, teknik direktörümüze ve ekibine teşekkür ediyorum. 

Kolay bir  galibiyet değildi, çünkü bizim ligimiz erken bitti. Herkes 'PSG, Şampiyonlar Ligi için hazır değil' dedi. Ama bugün büyük oynayan, büyük oyuncularımız vardı. Herkes sahada ihtiyacımız olan enerjiyi verdi. Bu gerçekten çok önemli bizim için. Oyuncularımızın düşünce yapısını , takımın inancını değiştirmek... Sizler, medya dahi, Paris Saint Gemain'in yarı finale çıkması gerektiğini söylediniz. Bugün çeyrek finalden daha ötesine gidebileceğimizi kanıtladık. Harika bir senaryo vardı sahada. 3-4 dakikada her şey değişti. İkinci yarıda maçı kontrol ettik ama daha önemlisi Şampiyonlar Ligi'nde son ana kadar maçı bırakmamak gerektiğini gösterdik" şeklinde konuştu.