ÖZET | Beşiktaş 2-0 İstanbulspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-0'lık Beşiktaş galibiyeti ile tamamlandı. 

Beşiktaş'ın gollerini 6. dakikada Vincent Aboubakar ve 90. dakikada penaltıdan Rachid Ghezzal kaydetti. 

Bailly ve Salih Uçan sakatlandı

Beşiktaş'ta mücadeleye ilk 11'de başlayan Eric Bailly ve Salih Uçan, sakatlanarak oyuna devam edemedi. Bailly maçın 30. dakikasında yerini Necip Uysal'a bırakırken, Salih Uçan 72. dakikada yerini Demir Ege Tıknaz'a bıraktı.

Ghezzal hesabı açtı

Bir süredir sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan ve yakın zamanda süre bulmaya başlayan Rachid Ghezzal, bu sezonki ilk golünü kaydetti. 

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş puanını 16'ya yükseltirken, İstanbulspor 2 puanda kaldı. 

Önemli Anlar

6. dakikada Beşiktaş öne geçti. Salih Uçan'ın pasıyla kontrol ettiği topu şık bir şekilde önüne alan Aboubakar, ceza sahası içi sağ çaprazdan dönerek yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. İzlemek için tıklayın!

21. dakikada siyah-beyazlı takım önemli bir gol fırsatından faydalanamadı. Hadziahmetovic'in soldan ortasında arka direkte Chamberlain'in uygun durumda yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta çıktı. İzlemek için tıklayın!

52. dakikada gelişen İstanbulspor atağında gol sesi çıkmadı. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 56. dakikasında serbest vuruş kazanan İstanbulspor'da Valon Ethemi çok uzaklardan bir şut çıkardı. Beşiktaş kalesine giden etkili şutu Ersin Destanoğlu kornere çeldi. 
İzlemek için tıklayın!

Maçın 60. dakikasında gelişen Beşiktaş atağında Tayfur Bingöl'ün çıkardığı şut rakip oyuncudan döndü. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu ilk etapta penaltıyı çalarken, VAR incelemesi sonrasında bu kararını iptal etti. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 78. dakikasında gelişen Beşiktaş atağında Onur Bulut golü buldu ancak bu gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İzlemek için tıklayın!

90. dakikada Beşiktaş'ın kazandığı penaltıda topun başına geçen Rachid Ghezzal, takımının ikinci golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş: 2 - İstanbulspor: 0

Stat: Tüpraş

Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, Mehmet Kısal, Hüseyin Aylak

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Bailly (Dk. 30 Necip Uysal), Amartey, Zainutdinov, Hadziahmetovic (Dk. 57 Tayfur Bingöl), Salih Uçan (Dk. 71 Demir Ege Tıknaz), Ghezzal, Chamberlain, Muleka (Dk. 71 Onur Bulut), Aboubakar (Dk. 71 Cenk Tosun)

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Okan Erdoğan, Mehmet Yeşil, Ali Yaşar (Dk. 89 Coly), Muammer Sarıkaya, Loshaj (Dk. 89 Vorobjovas), Mamadou (Dk. 74 Sambissa), Ethemi (Dk. 74 Rroca), Ndao, Emir Kaan Gültekin (Dk. 66 İbrahim Yılmaz)

Goller: Dk. 6 Aboubakar, Dk. 90 Ghezzal (Penaltıdan) (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 47 Muleka, Dk. 54 Hadziahmetovic (Beşiktaş), Dk. 73 Duhaney, Dk. 90+9 Sambissa (İstanbulspor)


SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN