"Bedenen İsviçre'de olsak da aklımız Türkiye'de"

Video yükleniyor...

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Trabzonspor ile Basel karşı karşıya geldi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve oyuncusu Vitor Hugo, mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Hugo, "Basel maçı duygusal anlamda oynaması zor bir maç olmuştu. Depremzedeleri mutlu edebilmek adına oynadık. İyi bir sonuç aldık. Rakip takım taraftarları da bize inanılmaz bir destek verdi. Bunu görmek çok etkileyiciydi. Bütün ülke bir takım için birleşti." ifadelerini kullandı.

Avcı, "Depremler hepimizi kahretti. Bedenimiz İsviçre'de olsa da kalbimiz deprem bölgesinde. Bu koşullarda konsantrasyon çok zor. Nerede olursak olalım hepimizin görevi o yaraları sarmak için çalışmaktır. Yarın Basel karşısında alacağımız sonuç hem bizim hem de ülkemiz adına son derece sağlıklı olacak. Camia olarak en iyisini yapmak için hazırız. Umarım karşılığını alacağız." dedi. 

Basel ile oynadıkları ilk maça değinen Trabzonspor Teknik Direktörü, "Geçen hafta bir maç oynadık. İlk devresi bitti. Küçük de olsa avantajımız var. Daha farklı kazanabilirdik. Genç ve dinamik bir rakibimiz var. 20 senedir Avrupa'da oynayan bir takım. Savunma anlamında güçlü bir rakip. Oyunun başlangıcı son derece önemli. Rakibi oyuna sokmadan, konsantrasyonumuz kaybetmeden alacağımız sonuç hem ülke hem de bizim adımıza iyi olacak." ifadelerini kullandı.