"Bayern Münih maçının favorisi yok"

"Bayern Münih maçının favorisi yok"
Pandemi arası sonrası geçirdiği çalkantılı dönemde LaLiga'yı ezeli rakibi Real Madrid'e kaybeden Barcelona, Devler Ligi'nde üst üste 13. kez çeyrek finale çıkarak rekor kırdı. Teknik direktör Kike Setien, Napoli'yi 3-1 yendikleri maçın ardından, gelecekten ümitliydi.

Birçoklarının, çeyrek finalde Bayern Münih'i favori göstermesine değinen Setien: "Bence bu seviyede herhangi bir takımı favori gösteremezsiniz.. Bizim elimizde de onların elinde de çok önemli yıldızlar var... 90 dakika sonunda iki takımın da kazanma şansını eşit görüyorum" dedi... Setien, hafif bir sakatlık geçiren Lionel Messi'nin, Bayern karşısında oynayabileceği konusunda ümitli olduğunu da dile getirdi.

Napoli teknik direktörü Gennaro Gattuso ise daha iyi olan tarafın kendileri olduğu görüşündeydi. 3-0 geriye düştükten sonra bile maçı bırakmadıklarını ifade eden Gattuso: "İlk golü açık bir faulden yedik. Ardından kişisel hatalarla 3 farklı geriye düştük. Ancak tüm gücümüzle maça asılmaya devam ettik. Şans biraz yanımızda olsaydı; buradan turla ayrılabilirdik" diye konuştu.