Aubameyang Al Hilal'i geri çevirecek! PSG devrede...

Aubameyang Al Hilal'i geri çevirecek! PSG devrede...
Arsenal'in Gabonlu yıldızı Pierre Emerick Aubameyang, geleceği hakkında karar vermeye hazırlanıyor. 

Arsenal'de geçen Aralık ayından bu yana forma şansı bulamayan ve disiplin sorunları nedeniyle kulüpteki kaptanlık görevi elinden alınan yıldız forvet, takımdan ayrılma kararı almıştı. Bu karar sonrasında ilk harekete geçen kulüp Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal olmuştu. 

Sezon sonuna kadar kiralık, yaz ayında ise bonservisini satın alma planı ile Arsenal'in kapısını çalan Al Hilal'in teklifi kulüp için cazip olsa da, oyuncu Avrupa'da kalmaya devam etmek istediği için bu transfer rafa kalkmak üzere gibi duruyor. 

Dev kulübün de radarında

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Paris Saint - Germain de Aubameyang ile sözleşme imzalamak istiyor. Gabonlu oyuncunun yıllık ücretini yüksek bulan Paris temsilcisi, bu ücreti düşürmek için çaba gösteriyor. Yıldız oyuncunun yıllık ücretinin tamamını karşılamaya hazır tek kulüp ise Al Hilal oldu. 

Arsenal'de kalma ihtimali bulunuyor

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Arsenal, yıldız oyuncunun yerini doldurmak için kolları sıvadı. Juventus ile adı ciddi şekilde anılan Dusan Vlahovic ve Real Sociedad'ın genç yıldızı Alexander Isak ile anlaşma tabanı arayan Topçuların, bu isimlerden beklenen sonuçlar alınmazsa Aubameyang'ın kulüpte kalması üzerine bir plan geliştireceği konuşuluyor.

Pierre Emerick Aubameyang, 2018 yılında katıldığı Arsenal kulübünde 92 gol kaydetti. Gösterdiği performansla Arsenal kaptanlığına kadar yükselen yıldız, son dönemlerdeki disiplinsiz hareketleri ve performans düşüklüğü ile hedef tahtasına oturtulmuştu.

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler