Aslan'da gündem transfer! Yeni sezonda kimler gelecek?

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Gaziantepspor karşısında sergilenen futbol olmasa da alınan galibiyet teknik direktör Igor Tudor'u memnun etti.

Kasımpaşa yenilgisi sonrası deplasmandaki 3 puanla ligde ilk 3'te yer alma umudunu sürdüren sarı kırmızılılarda gözler Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasındaki Osmanlıspor maçına çevrildi.

Teknik direktör Igor Tudor, Osmanlıspor dahil kalan 3 haftada seri galibiyetlere odaklanmaları gerektiğini belirttiği futbolcularına, Gaziantep'teki hatalarını anlattı.

Osmanlıspor'un tehlikeli bir rakip olduğuna değinen Hırvat teknik adam, başkent temsilcisinin özelliklerini futbolcularına anlatmaya başladı.

Tudor, bir yandan takımını kalan 3 haftaya en iyi şekilde hazırlamaya çalışırken, diğer yandan transfer çalışmaları gerçekleştiriyor.        

Hırvat teknik adam, bazı futbolcularının takımdaki gelecekleriyle ilgili kalan üç haftada kararını netleştirecek.

Bek, stoper, kanat ve forvete transfer isteyen Tudor'un hazırladığı liste başkan Dursun Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün ile değerlendirilerek harekete geçilmişti. Futbolcu ve menajerleriyle yapılan görüşmeler yeniden değerlendirilecek ve transferde izlenecek yol netleşecek.