Arsenal'de gözler Mesut Özil'de

Arsenal'de gözler Mesut Özil'de
Arsenal  Pazar günü Kuzey Londra derbisinde Tottenham'ı 4-2 yenerek puanını 30 yaptı ve Premier Lig sıralamasında rakibini geçerek dördüncülüğe tırmandı

Alınan galibiyetle yenilmezlik serisini 12 haftaya çıkaran topçuların menajeri Emery, takımın durumundan memnun olsa da haftaiçi oynanacak Manchester United maçında daha iyi oynamaları gerektiğini söyledi.

Emery:"Ortaya çıkan tablo güzel ama takımdan beklentimiz daha da fazlası. Tottenham'dan iki gol yedik. Defansif açıdan benzer pozisyonlarda daha iyi olmalıyız. Şu an için durumumuz şu; bazı takımların bize karşı avantajı var, bunların başında Manchester City geliyor. Puan farkı ve yenilen goller açısından bizden öndeler. Liverpool ile aramızda daha az bir fark var ama yine de bence önemli bir fark. Chelsea ve Tottenham ile ise aynı düzeydeyiz. Daha da gelişmek istiyoruz ve rakipleri düşünmüyoruz, sadece Premier Lig'deki gelecek maçı düşünüyoruz. Çarşamba günkü Manchester United maçı bizim için büyük sınav"  şeklinde konuştu.

Tottenham karşısındaki performansıyla son dört maçta 3. kez maçın adamı seçilen Uruguaylı Lucas Torreira'nin performansına övgüler yağdıran Unai Emery, sırt ağrılarından dolayı son iki resmi maçta forma giymeyen Mesut Özil'in United karşısında oynama ihtimalini ise bilmediğini söyledi.