Alvaro Morata'da sıcak gelişme! İspanyollar yazdı...

Alvaro Morata'da sıcak gelişme! İspanyollar yazdı...
Forvet hattına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'nin kadrosuna katmayı planladığı iddia edilen Alvaro Morata hakkında sıcak bir gelişme yaşandı.

İspanyol basınından Diario AS'ın haberine göre; oyuncuya transfer için 15 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi gözden çıkaran sarı-lacivertlilere kötü haber geldi.

Haberin devamında Jose Mourinho'nun kadroda görmek istediği İspanyol yıldızın Türkiye'de forma giymeye sıcak bakmadığı iddia edildi.

İTALYA'YA DÖNMEK İSTİYOR

Ayrıca daha önce 2 farklı seferde toplam 3 sezon Juventus'ta oynayan 31 yaşındaki golcü futbolcunun tekrardan İtalya'ya geri dönmek istediği aktarıldı.

Morata ile Roma, Juventus, Borussia Dortmund ve Manchester United gibi kulüpler ilgileniyor olsa da Fenerbahçe'nin son ana kadar oyuncu ile iletişimde kalacağı haberde yazılan bilgiler arasında.

GEMİLERİ YAKMIŞTI

Daha önce İspanya Milli Takım kampında açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, "Eğer Atletico Madrid forvet transfer etmek istiyorsa, sanırım ben öncelik değilim." ifadelerini kullanmış ve takımı ile olan gemileri yakmıştı.

OYUNCU PERFORMANSI

Takımı Madrid temsilcisi ile geçtiğimiz sezon 48 maça çıkan Alvaro Morata, 21 gol atıp 5 de asist yapmıştı. 1.89'luk forvet oyuncusu ayrıca devam eden EURO 2024 turnuvasında 1 maçlık performans sergiledi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN