Trendyol Süper Lig yolunda zorlu kapışma

Video yükleniyor...

Trendyol 1. Lig'de Süper Lig vizesi alacak üçüncü takımın belli olacağı play-off serisinde heyecan devam ediyor.

Play-off 2. Tur ilk maçında Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü ile Bodrum Futbol Kulübü karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü normal sezonu 56 puanla 5. sırada bitirerek play-off biletini almıştı. Kırmızı siyahlı ekip 34 maçta 16 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet almıştı. Serkan Özbalta'nın öğrencileri attığı 55 gole karşılık kalesine 36 gol görmüştü.

Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü, Play-Off 1. turunda Kocaelispor ile karşılaşmış ve rakibini 2-1 mağlup ederek tur atlamıştı.

Normal sezonu 4. sırada noktalayan Bodrum Futbol Kulübü ise 34 maçta 15 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 yenilgiyle 57 puan toplamıştı. 43 kez fileleri havalandıran yeşil-beyazlılar, 22 golle ligin en az gol yiyen ikinci takımı olmuştu. Muğla temsilcisi, play-off 1. turunda eşleştiği Boluspor'u 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükselmişti.

Çorum Şehir Stadyumu'nda oynanacak mücadele bu akşam saat 20:00'de başlayacak. Futbolseverler bu keyifli 90 dakikayı beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından takip edebilecek.

Müsabakanın rövanşı 24 Mayıs Cuma günü Bodrum'da oynanacak. Turu geçen takım, Trendyol Süper Lig'e yükselmek için play-off finalinde Sakaryaspor ile karşılaşacak.

TRENDYOL 1. LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN